ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 16 грудня 2020 19:30

Підвищення кваліфікації з дистанційного навчання

16 грудня 2020 року працівники лабораторії електронних засобів дистанційного навчання Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ провели вебінар «Створення курсу в Moodle» задля підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та забезпечення якості освіти дистанційного навчання.

На вебінарі розглядалися питання щодо створення, форматування та наповнення курсу на платформі Moodle. Детально було обговорено процес створення діяльності «Завдання», його перевірку та виставлення оцінок. Окрему увагу також приділили тестуванню. Учасникам вебінару було продемонстровано процес додавання різних видів питань до тесту.

Основним інформаційним блоком вебінару було використання BigBlueButton, який дозволяє прямо у курсі Moodle створити відеоконференцію, що може стати повноцінним онлайн-класом. Основними перевагами BigBlueButton є можливість призначення декількох модераторів (організаторів) конференції, спільні нотатки для учасників, які можна завантажити у вигляді текстового файлу, завантаження імен приєднаних до відеоконференції учасників, миттєві онлайн-опитування та вбудування презентації у віртуальну дошку.

Протягом вебінару відбувалося активне спілкування у чаті, а після доповіді було дано розгорнуті відповіді на всі питання учасників.

Презентація

Запис заходу можна переглянути на YouTube каналі Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=v7YwGXNlC0M

Довідки: Лабораторія електронних засобів дистанційного навчання ІІОТ НАУ,

Website: https://sites.google.com/npp.nau.edu.ua/labezdn/main 

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

тел.: (044) 406-70-30

Прочитано 85 разів