ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 11 листопада 2020 19:27

Науковці НАУ підвищують кваліфікацію з дистанційного навчання

11 листопада 2020 року на базі лабораторії електронних засобів дистанційного навчання Інституту інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету відбувся вебінар для освітян України на тему «Початок роботи на платформі Moodle».

Спікер – завідувач лабораторії Людмила Кучерова, технічний супровід здійснювала провідний фахівець Маргарита Нікіфорова

На вебінарі було обговорено питання реєстрації на корпоративній платформі Moodle, продемонстровано різні приклади наповнення дистанційних курсів для навчання студентів та учнів; розглянуто набір діяльностей та ресурсів для створення курсів в Moodle, а саме: «Завдання», «Тест», «Семінар», «Опитування», «Вебінар», «База даних», «Глосарій», «Посилання», «Сторінка», «Книга» та інші.

Також було дано відповіді на запитання учасників вебінару, що дозволило додатково розглянути організаційну структуру сайту https://moodle.nau.edu.ua, технічні можливості платформи Moodle, її відмінності від Google Classroom, створення тестових завдань із ключами для автоматичної перевірки робіт студента та можливості зворотнього зв’язку зі студентами.

Учасникам вебінару було запропоновано протестувати платформу Moodle на демонстраційному сайті розробників програмного забезпечення (https://school.moodledemo.net). За допомогою цього сайту вдалося показати можливості платформи для організації дистанційного навчання та надихнути викладачів на створення привабливих сучасних інтерактивних навчальних курсів для студентів Національного авіаційного університету.

Презентація вебінару

Переглянути вебінар можна на You Tube каналі Інституту інноваційних освітніх технологій НАУ: https://www.youtube.com/watch?v=wjIr0ozc5ys

Прочитано 82 разів