ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 26 вересня 2024 09:40

Підписання угоди про співпрацю та профорієнтаційна зустріч представників НАУ в Ліцеї «Домінанта»

   18 вересня 2024 року між Національним авіаційним університетом і ліцеєм «Домінанта» Дніпровського району м. Києва підписана угода про співпрацю та  відбулася профорієнтаційна зустріч учнів 9 та 10-11-х класів з представниками університету – Навчального-наукового інституту розвитку освіти; Аерокосмічного факультету; Факультету комп’ютерних наук та технологій; Факультету економіки та бізнес-адміністрування.

    У заході взяли участь: Лазарєва Галина, директор ННІРО, заслужений працівник освіти України; Юцкевич Святослав, в.о.декана АКФ, к.т.н., доцент; Фесенко Андрій, в.о. декана ФКНТ, к.т.н., доцент; Марина Анна, доцент кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки ФЕБА, к.е.н., доцент, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ; Петровська Тетяна, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО, к.пед.н.; Шиметенко Станіслав, студент 2-го курсу АКФ. 

   Виступаючі розповіли про досягнення університету та переваги навчання в НАУ, можливості і актуальність освітніх програм, основні напрямки діяльності факультетів, зосередили увагу на спеціальностях, висвітлили матеріально-технічну базу, навчання і дозвілля студентів, працевлаштування випускників університету, роль і діяльність музею історії НАУ і Авіаційного навчального ангару тощо. Старшокласникам надали конструктивні відповіді на запитання і  запросили стати слухачами Підготовчих курсів для майбутніх абітурієнтів. Всі виступи супроводжувалися ґрунтовними презентаціями. На жаль, зустріч переривалася через повітряну тривогу, проте спілкування продовжилось і в укритті.

   Висловлюємо щиру подяку за співпрацю і сприяння в проведенні профорієнтаційного заходу Уфімцевій Світлані, директору школи, заслуженому працівнику освіти України,  Банаку Роману, заступнику директора та всім учасникам зустрічі! Бажаємо успіхів, нових здобутків, мирного неба і здійснення сміливих мрій!

   Профорієнтація триває! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

   Слава Україні!

   http://iro.nau.edu.ua/

 

 

 

Прочитано 16 разів