ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 26 вересня 2024 09:27

Старт нового етапу проєкту «Офіс Юного Мера» в рамках співпраці з Київським Палацом дітей та юнацтва

 

   На запрошення Київського Палацу дітей та юнацтва в рамках співпраці між Навчально-науковим інститутом розвитку освіти і вищезазначеним закладом завідувачка кафедри базових та спеціальних дисциплін Ольга Бруяка взяла участь у старті нового етапу проєкту «Офіс Юного Мера».

   Даний проєкт був ініційований у 2023 році, автор ідеї креативний продюсер КПДЮ Віктор Книш. У проєкті беруть участь команди різних навчальних закладів столиці, які змагаються між собою у розробці ідей у сфері вільного часу, що форматуються як ціннісні пропозиції для вільного часу молоді шкільного віку. Команди працюватимуть над розробкою ініціативи, її презентацією, формуванням бюджету, братимуть участь у дебатах та виборчих перегонах за право отримання ключів від Офісу юного мера. Учасників проєкту привітали депутат Київради, доктор економічних наук Алла Шлапак.

   Проєкт набуває особливої ваги та актуальності в умовах українських реалій. Директор Київського Палацу дітей та юнацтва Оксана Добровольська впевнена, що ідеї проєкту будуть корисні для розбудови місцевих громад, створення та розвитку стійких демократичних традицій, стимулюватимуть у молодого покоління прагнення до освіти та креативного підходу до побудови власних та колективних життєвих стратегій.

   Ольга Бруяка подякувала за співпрацю та наголосила на важливості позашкільної освіти для юнацтва, що об’єднує талановиту та соціально активну молодь.

 

Прочитано 15 разів