ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 24 вересня 2024 13:33

Науково-педагогічний персонал ННІРО підвищує свою кваліфікацію

   З 10 по 19 вересня 2024 року завідувач кафедри базових та спеціальних дисциплін ННІРО НАУ, к.т.н., доцент Ольга БРУЯКА пройшла в режимі онлайн міжнародне підвищення кваліфікації  на тему: «МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ» та отримала сертифікат.

   Організатор - Науково-дослідний  інститут Люблінського науково-технологічного парку (Республіка Польща) та Міжнародна фундація науковців та освітян (Україна, International Educators and Scholars Foundation).

   Програма міжнародного підвищення кваліфікації передбачала виконання навчального навантаження в розрізі таких актуальних тем:

      Тема №1. Освіта в епоху штучного інтелекту.

      Тема №2. Штучний інтелект та майбутнє освіти.

      Тема №3. Нейронаука, штучний інтелект та майбутнє освіти.

      Тема №4. Тиждень цифрового навчання, генеративний штучний інтелект та освіта.

   Програма підвищення кваліфікації охоплювала 45 годин (1,5 кредити ЄКТС): з них лекційних – 12 год., практичних – 20 год., самостійна робота – 13 годин.

   Технології у світі постійно еволюціонують, і штучний інтелект (ШІ) став потужним інструментом, що змінює підходи до навчання. Застосування інтелектуальних систем дозволяє адаптувати матеріал до індивідуальних потреб студентів, що сприяє глибшому розумінню. У цьому контексті важливі значення, як саме ШІ може трансформувати традиційні методи навчання.

   Також Ольга Бруяка взяла участь у II Міжнародній науково-практичній конференції «SCIENTIFIC RESEARCH: MODERN CHALLENGES AND FUTURE PROSPECTS», яка відбулася у режимі онлайн з 23 по 25 вересня у місті Мюнхен, Німеччина.

   За підсумками конференції буде видано збірку тез (ISBN 978-3-954753-06-2). За результатами підвищення кваліфікації Ольга Бруяка отримала відповідний сертифікат.

   До того ж,  Ольга Бруяка пройшла онлайн-курс «ЗНАТИ, ЯК ДОПОМОГТИ» тривалістю 6 годин та здобула знання про базові принципи психології для роботи з травмами у дітей та дорослих. Курс розроблено проєктом психологічної підтримки «Орден Фенікса» на базі ГО Small Heart with Art, ГО Mental Balance Space та студією онлайн-освіти EdEra. За фінансування БО OneUkraine за підтримки «Право на освіту», у партнерстві з МОЗ.

 



 

 

Прочитано 20 разів