ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 20 серпня 2024 11:48

Освітній марафон для майбутніх абітурієнтів НАУ Профорієнтація влітку триває!

24-27 червня 2024 року в Національному авіаційному університеті в рамках проєкту «Освітній марафон для майбутніх абітурієнтів» відбулися віртуальні заходи. Для волелюбного українського народу надзвичайно важливо, щоб молодь отримувала сучасні знання та продовжувала навчатися і у важкий воєнний час заради щасливого майбутнього.

            Організатори – Навчально-науковий інститут розвитку освіти НАУ, який очолює директор Лазарєва Галина, заслужений працівник освіти України, спільно з факультетами.

Дистанційні заходи для майбутніх абітурієнтів:

24 червня – День науки «Прогнозування поширення радіохвиль та проєктування зон досяжності зв’язку». 1 частина, тема «Основні поняття про радіохвилі та методи прогнозування їх поширення». Спікер – Габрусенко Євген, к.т.н., доцент, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій НАУ. Лектор розповів, що переважна більшість технології зв’язку та передачі даних є бездротовими, тобто використовують поширення радіохвиль. Розглядаються властивості радіохвиль різних діапазонів, особливості їх поширення в реальних умовах та методи пргнозування поширення залежно від відстані і рельєфу місцевості. Усе зазначене дозволяє проєктувати зони досяжності зв’язку на основі прогнозованих значень відстаней стійкого зв’язку.

25 червня – День науки «Як описуються конфлікти».

Спікер – Піонтковський-Вихватень Богдан, к.пед.н., психолог Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, магістр психології, груповий психоаналітик, психолог-екофасилітатор. До уваги слухачів представлено категорії проблемного поля опису конфліктів, зміст поняття конфлікту у повсякденній свідомості, структурні характеристики конфліктів. 

26 червня – День науки «Виникнення конфліктів: оцінка ситуації».

Спікер – Піонтковський-Вихватень Богдан, к.пед.н., психолог Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, магістр психології, груповий психоаналітик, психолог-екофасилітатор. Лектором розглядається інформація, як зовнішні обставини ситуації сприймаються людиною, на підставі чого здійснюється «визначення ситуації», який процес веде до визначення ситуації як конфліктної.

26 червня – День науки «Повоєнна відбудова аеропортів та автомобільних доріг». 

Спікер – Дубик Олександр, к.т.н., доцент, завідувач кафедри інфраструктури авіаційного транспорту Факультету наземних споруд і аеродромів НАУ. Лектор розкрив важливу тему і розповів про діяльність кафедр, переваги факультету та про спеціальності, які здобувають студенти на ФНСА НАУ.

27 червня – День науки «Прогнозування поширення радіохвиль та проєктування зон досяжності зв’язку».  Продовження, 2 частина, тема «Методи та засоби прогнозування зон досяжності зв’язку». Спікер – Габрусенко Євген, к.т.н., доцент, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій НАУ.

27 червня – День науки «Екосвідомість: тренд чи необхідність». 

Спікер – Горбачова Олена, еколог, аспірантка кафедри екології Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій НАУ, співзасновниця консалтингової компанії зі сталого розвитку «17:59», експерт в Національному агентстві оцінювання якості вищої освіти. Лекторка розглянула питання викликів сьогодення і розповіла, що може зробити кожен своїми діями, щоб робити світ кращим.

Модератор заходів – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ.

Всі виступи супроводжувалися змістовними презентаціями.

Технічний супровід забезпечував Сімора Віктор, технік кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

Відповідальний за відео-записи на YouTube каналі ННІРО – Піонтковський-Вихватень Богдан, канд. пед. наук, психолог Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ.

Відеозапис на YouTube каналі ННІРО НАУ за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=IsI_8vY6K8I

Вчитися, розвиватися і перемагати! Вступайте до НАУ на омріяні спеціальності! На майбутніх абітурієнтів чекають факультети НАУ!

До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Віримо в світле майбутнє рідної держави! Слава Україні!

 

http://iro.nau.edu.ua/

 

 

 

 

 

 

 

Прочитано 24 разів