ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Неділя, 16 червня 2024 17:14

День відкритих дверей НАУ – 07.06.2024

   У непростий воєнний час – 07 червня 2024 року в Національному авіаційному університеті відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі в режимі відеоконференції Zoom.

   Національний авіаційний університет – один із найпотужніших та найвідоміших авіаційних закладів вищої освіти у світі і провідний авіаційний університет в Україні. НАУ, який має славну історію і значні здобутки, протягом 90 років підготував десятки тисяч фахівців зі 122 країн світу і продовжує працювати. Освіта майбутніх абітурієнтів важлива для українського народу, який щоденно героїчно захищає рідну країну! Навчальний процес в університеті забезпечує висококваліфікований науково-педагогічний колектив.

   Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку освіти спільно з факультетами НАУ.

   На Дні відкритих дверей представлені – Аерокосмічний факультет; Факультет аеронавігації, електроніки та телекомунікацій; Факультет наземних споруд і аеродромів; Факультет екологічної безпеки, інженерії та технологій; Факультет економіки та бізнес-адміністрування; Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій; Факультет міжнародних відносин; Факультет транспорту, менеджменту і логістики; Юридичний факультет; Кафедра військової підготовки; Навчально-науковий інститут неперервної освіти.

   Науково-педагогічні працівники змістовно і цікаво розкрили напрямки діяльності, порядок прийому на навчання, особливості навчання та конкурентні переваги факультетів, англомовні проєкти, детально розповіли про спеціальності, освітні програми, важливі професії, окреслили перспективи подальшого навчання в університеті, розповіли про насичене студентське життя, бази практик і працевлаштування та запросили майбутніх абітурієнтів до вступу в НАУ. Ґрунтовні і яскраві презентації допоможуть майбутнім вступникам НАУ.

   Дякуємо Збройним Силам України за можливість провести важливий профорієнтаційний захід для майбутніх абітурієнтів.

   Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей для учнів закладів загальної середньої освіти і студентів коледжів.

   Зичимо майбутнім абітурієнтам, щоб здійснилися найкращі плани та  найзаповітніші мрії, щоб всі бажаючі вступили до НАУ і стали студентами. Чекаємо майбутніх абітурієнтів у великій родині НАУ!

   Світле майбутнє і справедливість – це наша мотивація. Отримуйте сучасні знання та свідомо приймайте рішення про подальші кроки щодо вступу і досягнення омріяної мети!

   До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

   Слава українському народу! Слава Україні!

   https://www.youtube.com/watch?v=cOixlkJHvZg

   http://iro.nau.edu.ua/

 

Прочитано 19 разів