ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 21 травня 2024 05:33

Відбувся Всеукраїнський поетичний конкурс «Білий голуб» – 2024

   В умовах воєнного стану в рідній державі в Національному авіаційному університеті відбувся Всеукраїнський поетичний конкурс «Білий голуб» з метою сприяння розкриттю таланту та розвитку творчої особистості учня та студента; стимулювання творчого мислення, прагнення до загальнолюдської культури та інтелектуальної новизни; формування патріотичних почуттів засобами образного слова; популяризації національного літературного надбання; виховання любові до української мови та України.

   У заході взяли участь учні закладів загальної середньої освіти і студенти закладів вищої освіти із різних областей України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Київської, Львівської, Черкаської, Чернігівської та міста Києва.

   Очолила оргкомітет – Галина Лазарєва, директор Навчально-наукового інституту розвитку освіти Національного авіаційного університету, заслужений працівник освіти України.

   Організаційно-методичним проведенням конкурсу займався Центр допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді, директор Тетяна Петровська, к.пед.н., член Національної спілки письменників України.

   Оцінювали роботи учасників конкурсу члени журі під головуванням відомого письменника Василя Василашка, заслуженого журналіста України.

  Вітаємо переможців і відзначених учасників!

   До яскравого світу поезії долучилися понад 60 учасників з різних областей України, серед яких талановиті вихованці позашкільної освіти, літературних гуртків і студій. Сприяли участі учнів у конкурсі Центри дитячої та юнацької творчості. Найбільше поетичних творів про любов до славної України і про непрості часи сьогодення з вірою у щасливе майбутнє.

   За результатами конкурсу відзначено 5 перших, 9 – других, 14 – третіх місць. 27 учасників, які вирізнялися образним сприйняттям світу, відзначені заохочувальними дипломами.

  Переможці конкурсу отримають дипломи і призи, відзначені учасники конкурсу отримають дипломи.

  Керівники переможців конкурсу відзначені подяками.

  Щиро дякуємо Збройним Силам України і всім, хто підтримує й розвиває юні таланти.

  За результатами конкурсу готується електронний альманах творчості юних літераторів «Білий голуб».

  Хай поетичний конкурс допомагає втілювати творчі задуми та найкращі прагнення заради світлого майбутнього рідної України.

  Слава українському народу! Слава Україні!

Прочитано 108 разів