ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 02 квітня 2024 17:02

НАУ нагороджено на XV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

   Національний авіаційний університет взяв участь у XV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», яка відбулася 27-29 березня 2024 року в режимі онлайн.

   Організувала та провела виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

   Привітали учасників виставки –  Кремень Василь, президент Національної академії педагогічних наук України, президент Товариства «Знання» України, академік НАН України, академік НАПН України та Баженков Євген, директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

   У рейтинговому конкурсі виставки НАУ нагороджено дипломом ГРАН-ПРІ «Інноваційна й наукова діяльність»; дипломом за презентацію досягнень, активну участь і значний внесок у розвиток сфери освіти й науки України»; Золотою медаллю в номінації «Екологічна свідомість – шлях у майбутнє».

   За вагомий особистий внесок у зміцнення і розвиток освітнього й наукового потенціалу закладу освіти Почесною грамотою нагороджено Шульгу Володимира, в.о. ректора НАУ.

   Інформаційні матеріали для участі НАУ у виставці підготувала Лазарєва Галина, директор Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ, заслужений працівник освіти України. Автор конкурсної роботи з тематичної номінації – Піонтковський-Вихватень Богдан, к.пед.н., психолог Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО, відзначений сертифікатом за перемогу в конкурсі.

   Доповідачі круглого столу на тему «Роль інформаційних технологій у післявоєнній відбудові України», який в онлайн-режимі організував Навчально-науковий інститут розвитку освіти спільно Факультетом комп’ютерних наук та технологій і Відокремленим структурним підрозділом «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування НАУ», відзначені дипломами.

 

   Міжнародна виставка в умовах воєнного стану об’єднала широку освітню й наукову громадськість та майбутніх абітурієнтів заради процвітання рідної країни.

   Сердечно дякуємо організаторам та вітаємо велику родину університету із почесною відзнакою!

 

   Запрошуємо майбутніх абітурієнтів – 2024 року до вступу в НАУ!

   Слава українській освіті! Слава Україні!

https://nau.edu.ua/

http://pk.nau.edu.ua/

http://iro.nau.edu.ua/index.php

 

Прочитано 31 разів