ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 13 березня 2024 20:57

Зустріч в Спеціалізованій школі № 115 ім. І.Огієнка

   12 березня 2024 року в Спеціалізованій школі № 115 ім. І.Огієнка м. Києва відбулася профорієнтаційна зустріч представників Навчального-наукового інституту розвитку освіти, Юридичного факультету і Факультету економіки та бізнес-адміністрування Національного авіаційного університету з учнями 10-11-х класів.

   Між школою і НАУ підписана угода про співробітництво.

   Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ розповіла про структуру, діяльність і переваги університету, про освітні та профорієнтаційні заходи для майбутніх абітурієнтів.

   Белуга Юлія,  старший викладач кафедри цивільного права і процесу ЮФ НАУ виступила із доповіддю «Захист дітей державою в умовах воєнного стану» і ознайомила учасників із напрямками діяльності Юридичного факультету.

   Марина Анна, к.е.н., доцент, доцент кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки ФЕБА, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ виступила з теми «Цифрова економіка» та розповіла про діяльність Факультету економіки та бізнес-адміністрування.  

   Барабуха Наталія, завідувач Підготовчого відділення ННІРО НАУ розповіла про Підготовчі курси ННІРО НАУ для майбутніх вступників, які проводить кафедра базових і спеціальних дисциплін і запросила на навчання.

   Важлива зустріч з учнями старших класів пройшла в доброзичливій і теплій атмосфері.

   Щиро дякуємо за сприяння в проведенні профорієнтаційного заходу Кисіль Тетяні, директору школи і всім учасникам зустрічі! Бажаємо подальших успіхів, вагомих майбутніх звершень, мирного неба і сміливих планів!

   До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

   Слава українському народу!

   http://iro.nau.edu.ua/

 

Прочитано 50 разів