ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 21 грудня 2023 15:53

Зустріч в НАУ з майбутніми авіаторами

   19 січня 2023 року в Національний авіаційний університет завітали вихованці Авіаційно-космічного центру  Київського палацу дітей та юнацтва.

 

   Між Національним авіаційним університетом і Київським палацом дітей та юнацтва підписаний Меморандум про партнерство та співпрацю.

   Захід відбувся за ініціативи Навчально-наукового інституту розвитку освіти і Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій.

   Гуртківцями Авіаційно-космічного центру приїхали разом із наставниками. У заході взяли участь – Шапка Олександр, завідувач Авіаційно-космічного центру Київського палацу дітей та юнацтва; Видолоб Анатолій, керівник гуртка «Ракетомоделювання» КПДЮ, випускник НАУ; Кулігіна Ольга, керівник гуртка «Юні парашутисти» КПДЮ, майстер спорту, суддя змагань з парашутного спорту, Марія Базаєва, керівник гуртка «Юні оператори БПЛА».

   Гостей зустріли – Галина Лазарєва, директор Навчально-науковий інститут розвитку освіти, заслужений працівник освіти України; Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді; Грузинська Світлана, провідний фахівець Підготовчого відділення ННІРО НАУ; Габрусенко Євген, к.т.н., доцент, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ НАУ, який супроводжував всю екскурсію.

   Майбутні авіатори ознайомилися з лабораторіями та тренажерами ФАЕТ. У лабораторії керування БПЛА Віталій Ларін, професор, доктор технічних наук, завідувач кафедри аеронавігаційних систем, розповів про можливості навчання за освітньою програмою «Безпілотні авіаційні комплекси». У лабораторії розроблення та конструювання БПЛА Володимир Харченко, професор, заслужений діяч науки і техніки України, ознайомив гостей з новітніми розробками фахівців та студентів університету. У лабораторії супутникової навігації, яка є Національною спадщиною України, професор Валерій Конін, доктор технічних наук, професор, професор кафедри АНС,  Приходько Ірина, старший викладач та інші колеги факультету розповіли відвідувачам про новітні технології навігації та позиціонування.

    У тренажерному центрі авіадиспетчерів старший викладач Дмитро Бондарєв, який є професійним авіадиспетчером, показав мистецтво управління повітряним рухом. Відвідувачі були приємно вражені підготовкою майбутніх авіаторів.

   Чекаємо вихованців Авіакосмічного центру та всіх охочих на екскурсії, науково-популярні лекції, Дні відкритих дверей, щоб в Україні з’явилося якнайбільше вітчизняних авіаторів європейського рівня підготовки!

  Успіх залежить від бажання навчатися і розвиватися! Отримуйте необхідні знання та свідомо приймайте найважливіші рішення.

   Сприяємо здійсненню мрій заради світлого майбутнього українського народу!

   Слава Україні!

 

   http://iro.nau.edu.ua

 

 

Прочитано 53 разів