ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 14 грудня 2023 17:44

Представники НАУ на зустрічі в Середній загальноосвітній школі № 67

13 грудня 2023 року в Середній загальноосвітній школі № 67 м. Києва відбулася профорієнтаційна зустріч представників Навчального-наукового інституту розвитку освіти і Факультету наземних споруд і аеродромів Національного авіаційного університету з учнями 10-11-х класів.

Між школою і НАУ підписана угода про співробітництво.

Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ висвітлила структуру і переваги НАУ, звернула особливу увагу на освітні і профорієнтаційні проєкти і заходи, запросила учнів на екскурсії в музей історії і Авіаційний навчальний ангар та на навчання на Підготовчих курсах ННІРО НАУ для майбутніх вступників, які проводить кафедра базових і спеціальних дисциплін.

Завідувач кафедри інфраструктури авіаційного транспорту ФНСА, к.т.н., доцент Дубик Олександр розкрив особливості навчання на факультеті, умови вступу, ознайомив присутніх із кафедрами факультету, зі спеціальностями та освітньо-професійними програмами Факультету наземних споруд і аеродромів: 022 "Дизайн", освітньо-професійні програми "Дизайн" та "ІТ-Дизайн"; 191 "Архітектура та містобудування", освітньо-професійна програма "Дизайн архітектурного середовища"; 192 "Будівництво та цивільна інженерія", освітньо-професійні програми "Промислове та цивільне будівництво", "Проєктування та експлуатація аеродромів", "Автомобільні дороги і аеродроми"; 193 "Геодезія та землеустрій", освітньо-професійні програми "Геоінформаційні системи і технології", "Землеустрій та кадастр" та конкурентоспроможними професіями. 

Щиро дякуємо за сприяння в проведенні профорієнтаційного заходу Корнієнку Валерію, директору школи і всім учасникам зустрічі! Бажаємо вагомих досягнень, міцних знань та здійснення планів і мрій!

Слава українському народу!

http://iro.nau.edu.ua/

 

Прочитано 42 разів