ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Неділя, 10 грудня 2023 06:46

Зустріч у СЗШ № 161 м. Києва в рамках Всеукраїнського тижня права

   05 грудня 2023 року в Середній загальноосвітній школі № 161 м. Києва відбулася профорієнтаційна зустріч представників Національного авіаційного університету – Навчально-наукового інституту розвитку освіти, Юридичного факультету і Факультету логістики та соціальних комунікацій з учнями 11-х класів.

   Між школою і НАУ підписана угода про співробітництво.

   У заході взяли участь – Шапенко Людмила, доцент кафедри конституційного і адміністративного права ЮФ НАУ, доцент, к.ю.н.; Петровська Тетяна, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО, к.пед.н.; Барабуха Наталія, завідувачка Підготовчого відділення ННІРО; Шапенко Наталія, студентка 3 курсу ФЛСК і ЮФ; Пазенко Вероніка, студентка 2 курсу ФЛСК.

   В рамках відзначення Всеукраїнського тижня права представники Юридичного факультету представили доповідь на тему «Права і свободи людини і громадянина – основна функція громадянського суспільства», зокрема розкрили питання прав людини, закріплених в Загальній декларації прав людини 1948 року, а також окреслити основні права та свободи людини і громадянина в Україні, можливість їх обмеження в умовах воєнного стану.

   Старшокласників також ознайомили із діяльністю та перевагами навчання на факультетах університету, напрямками роботи кафедр ЮФ, ФЛСК та із профорієнтаційними проєктами і заходами ННІРО.

 

   Дякуємо за сприяння в проведенні профорієнтаційного заходу Оробей Наталії, директору школи; Яновській Антоніні, заступнику директора школи з виховної роботи, вчителям та учасникам зустрічі.

   Бажаємо всім міцних знань, оптимізму, натхнення на добро!

   Слава Україні!

   http://iro.nau.edu.ua/

 

Прочитано 38 разів