ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 13 листопада 2023 15:05

Профорієнтаційна зустріч учнів середньої загальноосвітньої школи № 12 з науково-педагогічними працівниками НАУ

    13 листопада 2023 року в середній загальноосвітній школі № 12 м. Києва в рамках угоди про співробітництво відбулася профорієнтаційна зустріч представників Національного авіаційного університету – Навчально-наукового інституту розвитку освіти, Факультету комп’ютерних наук та технологій, Факультету кібербезпеки та програмної інженерії, Факультету економіки та бізнес-адміністрування з учнями 10 - 11 класів.

   У заході взяли участь – Дорожинський Сергій, відповідальний за роботу зі студентами, молодший науковий співробітник наукової групи науково-дослідної лабораторії протидії кіберзагрозам в авіаційній галузі Факультету комп’ютерних наук та технологій (ФКНТ), Прощаваєв Владислав, аспірант кафедри інженерії програмного забезпечення Факультету кібербезпеки та програмної інженерії (ФКПІ), Марина Анна, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ, доцент, к.екон.н., доцент кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки Факультету економіки та бізнес-адміністрування(ФЕБА), Барабуха Наталія, завідувачка Підготовчого відділення ННІРО та Грузинська Світлана, провідний фахівець Підготовчого відділенням ННІРО НАУ.

   Учнів 10-11 класів ознайомили із діяльністю НАУ, напрямками роботи кафедр ФКНТ, ФКПІ, ФЕБА та із освітніми і профорієнтаційними проєктами ННІРО.

   Викладачі познайомили з дослідженнями в області кібербезпеки, про підвищення рівня кібербезпеки в авіації тощо;

   розповіли про напрям навчання  - інженерія програмного забезпечення, який є актуальним для України та популярним на світовому ринку праці; за цім напрямом готують фахівців зі створення, супроводження і використання програмного забезпечення;

   наголосили на особливості вступної кампанії та освітнього процесу в НАУ, про важливість написання мотиваційного листа, про затребувані на ринку праці спеціальності та про працевлаштування студентів після здобуття вищої освіти в університеті.

   Старшокласників запросили відвідати музей авіації, навчальні лабораторії, навчальний ангар та долучатися до онлайн-заходів і для поглиблення знань – на курси підготовки до НМТ на базі ННІРО НАУ для майбутніх абітурієнтів. 

   Щиро дякуємо за сприяння в проведенні профорієнтаційного заходу Чорній Валентині, директору школи, Хілінський Тетяні, заступнику директора, вчителям та учасникам зустрічі.

   Бажаємо всім успіхів, оптимізму, віри в себе та нашу велику Перемогу!

   Нехай збуваються високі мрії!

   До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

   Слава Україні!

    http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 35 разів