ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Субота, 11 листопада 2023 19:36

Профорієнтаційна зустріч в Спеціалізованій школі № 187 м. Києва

   09 листопада 2023 року в Спеціалізованій школі  № 187 з поглибленим вивченням української та англійської мов м. Києва відбулася профорієнтаційна зустріч представників Національного авіаційного університету – Навчально-наукового інституту розвитку освіти, Факультету транспорту, менеджменту і логістики, Факультету економіки та бізнес-адміністрування з учнями 11-х класів.

   Між школою і НАУ підписана угода про співробітництво.

   У заході взяли участь – Петровська Тетяна, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, к.пед.н.; Онопрієнко Олександр, доцент кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств Факультету транспорту, менеджменту і логістики, к.екон.н., доцент; Марина Анна, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ, доцент кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки Факультету економіки та бізнес-адміністрування НАУ, к.екон.н., доцент; Духовна Наталія, провідний фахівець ННІРО НАУ.

   Учнів 11-х класів ознайомили із діяльністю та перевагами навчання на факультетах НАУ, напрямками роботи кафедр ФТМЛ, ФЕБА та із профорієнтаційними проєктами і заходами ННІРО. Старшокласників запросили відвідати музей авіації, навчальний ангар та долучатися до онлайн-заходів і для поглиблення знань – на Підготовчі курси на базі ННІРО НАУ для майбутніх абітурієнтів. 

   Щиро дякуємо за сприяння в проведенні профорієнтаційного заходу Максимець Світлані, директору школи; Швець Світлані, заступнику  директора школи з виховної роботи, вчителям та учасникам зустрічі.

   Бажаємо всім міцних знань, віри в себе і в український народ!

   Слава Україні!

   http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 33 разів