ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 26 жовтня 2023 11:37

Профорієнтаційні і творчі зустрічі – 24.10.2023

   

   24 жовтня 2023 року в м. Обухові відбулися профорієнтаційні і творчі зустрічі до Дня української писемності і мови з учнями 9-11 класів Академічного ліцею № 1 ім. А.С. Малишка, Академічного ліцею № 4, Академічного ліцеї № 5 Обухівської міської ради Київської області.

   Під час зустрічей розглянуті питання щодо подальшого співробітництва ліцеїв з Навчально-науковим інститутом розвитку освіти НАУ.

   У заходах взяла участь – Петровська Тетяна, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, к.пед.н., член Національної спілки письменників України.

   Учні 9-11 класів ознайомилися із діяльністю, напрямками та перевагами  університету, із освітніми і профорієнтаційними проєктами ННІРО. Старшокласників запросили відвідати музей авіації, навчальні лабораторії, навчальний  ангар та долучатися до онлайн-заходів та на Підготовчі курси, які проводить кафедра базових і спеціальних дисциплін ННІРО для майбутніх абітурієнтів. Також Т. Петровська прочитала власні вірші, присвячені славній Україні та розповіла про щорічний Всеукраїнський поетичний конкурс «Білий голуб», в якому взяли участь і учні ліцеїв м. Обухова. Під час зустрічей учні декламували поезію авторки.

   Щиро дякуємо за сприяння в проведенні важливих заходів заради майбутнього – керівникам ліцеїв, учителям, бібліотекарям та учасникам зустрічей.

   Бажаємо всім успіхів, міцних знань, наснаги на добро, віри в український народ, нових перемог і Перемоги!

   Нехай збуваються найзаповітніші мрії!

   До нових зустрічей!

   Слава Україні!

   http://iro.nau.edu.ua/

 

Прочитано 48 разів