ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Неділя, 22 жовтня 2023 07:55

Відбувся День професій з ФАЕТ

19 жовтня 2023 року відбувся профорієнтаційний захід «День професій» з ФАЕТ в онлайн-форматі для майбутніх абітурієнтів. Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Лазарєва Галина, заслужений працівник освіти України) спільно з Факультетом Факультетом аеронавігації, електроніки та телекомунікацій.

Спікери заходу – Завгородній Сергій, декан ФАЕТ, к.тех.н.; Габрусенко Євген, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ, к.тех.н., доцент; Одарченко Роман, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіолектронних систем ФАЕТ, д.тех.н., професор.

Доповідачі ґрунтовно і цікаво розповіли про структуру факультету, види діяльності, про актуальні професії, які є в переліку державного пріоритету та затребувані на ринку праці, що здобувають студенти на факультеті, про працевлаштування і можливість брати участь у програмах обміну студентами із закордонними університетами, а також у міжнародних науково-дослідних проєктах.

Модератор зустрічі Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді, запросила майбутніх абітурієнтів до участі в традиційних та нових  заходах та на Підготовчі курси, які проводить кафедра базових і спеціальних дисциплін ННІРО.

День професій дає можливість зробити правильний усвідомлений вибір для подальшого навчання.

У заході активну участь взяли учні 11-х класів Середньої загальноосвітньої школи № 161 м. Києва.

Щиро дякуємо всім учасникам профорієнтаційного заходу! Бажаємо успіхів, міцних знань та вагомих досягнень! Сміливо крокуйте до здійснення найкращих мрій!

Слава українському народу!

http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 62 разів