ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Субота, 30 вересня 2023 09:14

Профорієнтаційна зустріч в Гімназії біотехнологій № 177.

   Між гімназією і НАУ підписана угода про співробітництво.
   У заході взяли участь – Марина Анна, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ, доцент, к.екон.н., доцент кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки ФЕБА НАУ; Шапенко Людмила, доцент кафедри конституційного і адміністративного права ЮФ НАУ, доцент, к.ю.н.; Горобцов Інокентій, аспірант кафедри екології ФЕБІТ НАУ, експерт, виконавець та керівник проєктів ГО Національного екологічного центру України; Петровська Тетяна, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, к.пед.н.; Лелюх Лариса, провідний фахівець ННІРО НАУ.
   Учнів 9-11 класів ознайомили із діяльністю НАУ, напрямками роботи кафедр ФЕБА, ЮФ, ФЕБІТ та із освітніми і профорієнтаційними проєктами ННІРО. Лектори розповіли про особливості вступної кампанії та освітнього процесу в НАУ, про важливість написання мотиваційного листа, про затребувані на ринку праці спеціальності та про працевлаштування студентів після здобуття вищої освіти в університеті. Старшокласників запросили відвідати музей авіації, навчальні лабораторії, навчальний ангар та долучатися до онлайн-заходів і для поглиблення знань – на Підготовчі курси на базі ННІРО НАУ для майбутніх абітурієнтів. 
   Щиро дякуємо за сприяння в проведенні профорієнтаційного заходу Сташевській Ірині, директору гімназії, заслуженому учителю України; Виноградовій Ірині, заступнику директора, вчителям та учасникам зустрічі.
   Бажаємо всім успіхів, оптимізму, віри в себе та нашу велику Перемогу!
   Нехай збуваються високі мрії!
   До зустрічі в Національному авіаційному університеті!
   Слава Україні!


   http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 38 разів