ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 21 вересня 2023 18:05

Профорієнтаційна зустріч у Вишнівському ліцеї «Ідеал»

   Між ліцеєм і НАУ підписана угода про співробітництво.
   У заході взяли участь – Степанов Михайло, д.т.н., професор, завідувач кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації ФКПІ; Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО; Майстренко Андрій, асистент кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації ФКПІ; Духовна Наталія, провідний фахівець ННІРО.
  Учнівську молодь ознайомили із напрямками діяльності НАУ, життям великої родини університету і спеціальностями для вибору майбутньої професії, щоб визначитися із подальшим навчанням у закладі вищої освіти.
Майбутні абітурієнти ознайомилися з перевагами НАУ, одним із найпотужніших авіаційних закладів вищої освіти у світі, з профорієнтаційними проєктами і заходами ННІРО, із діяльністю та напрямками роботи ФКПІ, перспективою навчання та отримали рекламну продукцію. Виступи супроводжувалися змістовними і цікавими презентаціями. Ліцеїстам запросили на екскурсії в університет та на Підготовчі курси для майбутніх абітурієнтів, які сприяють вступу.
  Щиро дякуємо Жайворонок Лідії, к.екон.н., директору ліцею і Кілочицькій Наталії, заступнику директора та всім учасникам профорієнтаційного заходу! Бажаємо учням і учителям ліцею успіхів, втілення планів, здійснення мрій і перемоги!
До зустрічі в Національному авіаційному університеті!
  Слава Україні!

http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 20 разів