ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 08 червня 2023 15:51

У НАУ відбувся цикл гостьових лекцій представників наукової спільноти та стейкхолдерів Естонії та України

За ініціативи Навчально-наукового інститут розвитку освіти та кафедри фінансів, обліку та оподаткування ФЕБА у травні 2023 р. в Національному авіаційному було проведено цикл гостьових наукових лекцій представниками наукової спільноти та стейкхолдерів  з Естонії та України.

Першу лекцію на тему «33 Years of Auditing in Estonia – Successes, Failures and Current Challenges» / «33 роки аудиту в Естонії – успіхи, невдачі та сучасні виклики» прочитав Мерт-Мартін Аренгу, Присяжний аудитор, Голова Асоціації аудиторів Естонії (м. Таллінн, Естонія).

По закінченню лекції Мерт-Мартіна Аренгу  відповів на всі поставленій йому  запитання, відбулася жвава дискусія щодо обміну досвідом з розвитку аудиту в Україні та Естонії.

Другу лекцію на тему «Аудиторська реформа - 2023: ключові аспекти» прочитав Сергій Анатолійович Рогозний, Сертифікований аудитор, експерт з МСФЗ, директор консалтингової компанії МІК «Старт», Член Правління та керівник комітету з фінансів ФПБАУ, м. Київ, Україна

Після лекції за участю С.А. Рогозного відбувся круглий стіл з проблем поліпшення якості підготовки фахівців з обліку, аудиту та оподаткування.

Відеозапис лекцій розташовано на YouTube каналі ННІРО НАУ за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=v9ct8lHBKKc

За результатами роботи прийнято рішення про подальше співробітництво між Асоціацією аудиторів Естонії, консалтинговою компанією МІК «Старт», ФПБАУ, Навчально-науковим інститутом розвитку освіти НАУ та кафедрою фінансів, обліку та оподаткування ФЕБА.

Нація, яка навчається під час війни, підтримує тісні ділові зв’язки з представниками наукової спільноти та стейкхолдерів з різних країн світу, у т.ч. з країн Європейського Союзу, приречена на ПЕРЕМОГУ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

 

Прочитано 77 разів