ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 30 травня 2023 06:24

НАУ взяв участь у Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

17-19 травня 2023 року проходила в онлайн режимі XIV міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».

Виставку, яку провела організація «Виставковий світ», супроводжувала змістовна тематична програма за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників сфери освіти та студентів, учнів, батьків і широкої громадськості.

Національний авіаційний університет відзначено у рейтинговому виставковому конкурсі – Гран-Прі «Інноваційна й наукова діяльність»; нагороджено дипломом «За презентацію досягнень і активну діяльність із підвищення якості національної системи освіти»; нагороджено Золотою медаллю у номінації «Організація інклюзивного навчання дітей з особливими потребами під час воєнного стану».

Почесною грамотою нагороджений – Луцький Максим, ректор Національного авіаційного університету, д.тех.н., професор «За плідну працю і вагомий особистий внесок у забезпечення високого рівня організації освітньої діяльності»; сертифікатом автора  та Золотою медаллю – Піонтковський-Вихватень Богдан, к.пед.н., психолог Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ за перемогу в конкурсі з тематичної номінації «Організація інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами під час воєнного стану». А також нагороджені сертифікатами доповідачів за участь в Міжнародній конференції «Дистанційна освіта: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти» доповідачі – Гнатюк Віктор, к.т.н., доцент, доцент кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем, заступник відповідального секретаря приймальної комісії НАУ; Аndris Дenins, д.екон.н., професор, Латвійський університет, м.Рига, Латвія; Кasim Тatlilioğlu, доцент, к.псих.н., завідувач кафедри психології, факультет мистецтв і природничих наук, Бінгьольський університет, м. Бінгьол, Туреччина; Mohammad Jammal, к.н. з менеджменту освіти та політики лідерства, Приймальна комісія, Британський університет в Дубаї, м.Дубай, Об'єднані Арабські Емірати; Lia Eliava, к.н. з ділового адміністрування, факультет бізнесу та технологій, Грузинський національний університет SEU, м. Тбілісі, Грузія; Svitlana Suchkovа, к.ф.-м.н., доцент кафедри, Інтегрована старша середня школа та Європейська державна школа в Берліні, м. Берлін, Федеративна Республіка Німеччина; Сичікова Яна, д.т.н., професор, проректор з наукової роботи Бердянського державного педагогічного університету; Верголяс Майя,  д.біол.н., професор, завідувач лабораторії психофізіологіі праці, гігієни і фізіології змінної праці, ДУ «Інститут медицини праці ім. Ю.І.Кундієва» НАМН України;   Супрун Дар’я, д.пед.н., професор, кафедра спеціальної психології та медицини факультету спеціальної та інклюзивної освіти, Український державний університет ім. М.Драгоманова.

Інформацію для участі НАУ у виставці і Міжнародну конференцію, яка відбулася в рамках виставки, організував і провів Навчально-науковий інститут розвитку освіти НАУ, директор Лазарєва Галина.

Виставка в умовах воєнних дій сприяла збагаченню досвідом, професійному спілкуванню, профорієнтації та об’єднала науковців, освітян, учнів і  студентів. Запрошуємо майбутніх абітурієнтів – 2023 року до вступу в НАУ!

Щиро дякуємо організаторам за проведення виставки та вітаємо всіх переможців і учасників конкурсів із нагородами!

Віримо в Збройні Сили України! Віримо разом і наближаємо перемогу!

Слава українській освіті! Слава Україні!

Каталог учасників виставки за посиланням

http://www.vsosvita.com.ua/images/stories/catalogue_exhibitions_szo_2023.pdf

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

сайт НАУ: https://nau.edu.ua/

сайт ННІРО: http://iro.nau.edu.ua

 https://www.youtube.com/watch?v=S5Zd0T9AJwk&feature=youtu.be

 

Прочитано 41 разів