ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 15 травня 2023 19:50

День НАУки в ННІРО – 11.05.2023

11 травня 2023 року в Національному авіаційному університеті пройшла чергова онлайн-зустріч для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти, студентів коледжів, вихованців закладів позашкільної освіти та учнів-членів Малої академії наук України.

Організатори: Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Г.Р.Лазарєва) спільно з Факультетом транспорту, менеджменту і логістики НАУ (декан Т.Л.Мостенська).

Тема наукової школи управління і розвитку транспортних систем «Наукові основи організації перевезень та управління на транспорті як рушій економіки». Учасники зустрічі з ФТМЛ дізналися про те, що у світі щорічно послугами авіаційного транспорту користуються близько 4 млрд. осіб. Подорож повітряним транспортом стає повсякденною звичкою для пересування між країнами, містами у сучасному світі. Понад третина світового товарообігу перевозиться за допомогою повітряного транспорту, що вимагає підготовки якісно нових фахівців. Авіаційний транспорт має важливе значення  для розвитку міжнародного туризму, пропонуючи  пасажирам найбільш комфортну, безпечну та швидку доставку в різні куточки світу, але крім цього є незамінною складовою функціонування безперебійних ланцюгів постачань у багатьох галузях економіки.

Лектор – Литвиненко Сергій, доцент кафедри організації авіаційних перевезень ФТМЛ НАУ, к.екон.н., доцент наголосив на особливостях підготовки за ОПП «Організація перевезень і управління на транспорті (повітряному)». Науковець розповів про унікальне поєднання природничо-технічних, економічних та професійних дисциплін із сучасними інформаційними системами, науковими новаціями та технологіями. Програма розроблена у тісному співробітництві з партнерами, які є ключовими учасниками авіаційної галузі України.

Модератор заходу – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ.

Інформаційне забезпечення заходу здійснювала Третьякова Аліна, провідний фахівець ННІРО НАУ.

До заходу долучилися учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти міста Києва і студенти коледжів НАУ.

Бажаємо учасникам Дня НАУки з користю використати набутті знання при виборі свого професійного шляху.

Дякуємо ЗСУ і всім захисникам, які обороняють Україну!

Чекаємо майбутніх абітурієнтів в Національному авіаційному університеті!

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

сайт НАУ: https://nau.edu.ua/

сайт ННІРО: http://iro.nau.edu.ua

Прочитано 30 разів