ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

День відкритих

У воєнний час, коли український народ відстоює свою незалежність, для майбутніх абітурієнтів 23 лютого 2023 року в

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Неділя, 14 травня 2023 13:44

Творча зустріч у Публічній бібліотеці до Дня матері

Мамина любов – у ясних очах.

Мамина весна – легкокрилий птах.

Мамине життя – зорі осяйні,

Що у спадок перейшли мені.

Тетяна Петровська

У Публічній бібліотеці Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області відбулися творчі зустрічі до Дня матері. З учнями 5-го і 10-го класів Софіївсько-Борщагівського ліцею 12 травня 2023 р. провела заходи Тетяна Петровська, к.пед.н., член Національної спілки письменників України, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ. Між Національним авіаційним університетом і  Софіївсько-Борщагівсьим ліцеєм  підписала угода про співробітництво.

Творчі зустрічі пройшли з метою розвивати в учнів уміння словом виразити теплі почуття до матері, виховувати щирість і щедрість душі та любов і шану до рідної неньки, глибоку повагу до родини і українського народу.

З вітальним словом виступила директор Публічної бібліотеки Наталія Кустовська, яка відзначила важливість відзначення Дня матері у воєнний час.

Під час виступу Тетяна Петровська декламувала вірші з власних поетичних збірок «Весняний цвіт», «Відкритий урок», «Веселі першокласники» та зі збірок віршів учнів «Пісня дзвоника» і «Сонячна пелюстка». З особливим відчуттям сприймалися вірші, написані після повномасштабного вторгнення російської федерації на рідну землю – «Жити», «Мальовнича Україна», «Птахи співучі повернулись».

Учасники натхненної зустрічі, які зібрались у затишній читальній залі бібліотеки подивилися відео-запис на пісню «Мамина колискова» у виконанні Руслани Лоцман, заслуженої артистки України (сл. Т.Петровської, муз. Т.Димань).

З відповідальністю учні 10-го класу сприйняли профорієнтаційне інформування про напрямки діяльності та переваги Національного авіаційного університету, різних факультетів університету, та про профорієнтаційні проєкти і заходи для майбутніх абітурієнтів, які наближають до професійної діяльності, можливість відвідати навчальний ангар університету, ознайомитися із експозицією Музею історії авіації.

Щиро дякуємо С.П. Кучмій, В.О. Прокуді – учителям української мови та літератури  Софіївсько-Борщагівського ліцею за сприяння в проведенні творчих зустрічей.

Хай образ матері завжди святиться любов’ю!

Бажаємо всім натхненної творчої праці в ім’я славної України і перемоги!

Дякуємо захисникам України!

Слава українському народу!

 

Прочитано 41 разів