ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 03 травня 2023 12:48

Профорієнтація – запорука успішного майбутнього

02 травня 2023 року представники Національного авіаційного університету зустрілися із учнями 10-их класів Вишнівського академічного ліцею «Основа» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області, який очолює директор Наталія Руденко.

Із ліцеєм і НАУ підписана угода про співробітництво.

У заході взяли участь – Тетяна Петровська, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, к.пед.н.; Анна Марина, доцент кафедри фінансів, обліку і оподаткування Факультету економіки і бізнес-адміністрування, к.е.н., доцент, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НАУ.

Т. Петровська розповіла про переваги і напрямки діяльності НАУ, про освітні і профорієнтаційні проєкти, запросила ліцеїстів відвідати Музей історії авіації, навчальний ангар та на Підготовчі курси в 2023-2024 н.р., які забезпечує кафедра базових і спеціальних дисциплін ННІРО.

А. Марина провела для учнів лекцію на тему «Цифрова економіка», на якій окреслила пріоритети навчання на освітніх програмах ФЕБА НАУ. Сучасний світ змінюється надшвидкими темпами і велика заслуга в цьому саме процесів цифровізації та інформатизації суспільної діяльності. Майбутні фахівці з економіки мають володіти відповідними компетенціями, розумітися на особливостях управління цифровою економікою.

В межах зустрічі також була приділена увага мотиваційному листу – обов’язковому елементу вступної кампанії цього року.

Щиро дякуємо адміністрації ліцею та всім учасникам профорієнтаційного заходу! Бажаємо учням і учителям закладу творчого натхнення і перемоги!

До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Слава Україні!

http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 33 разів