ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 25 квітня 2023 07:41

Профорієнтаційна зустріч у Вишнівському академічному ліцеї «Основа»

24 квітня 2023 року у Вишнівському академічному ліцеї «Основа» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області представники Навчального-наукового інституту розвитку освіти спільно і Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій провели профорієнтаційну зустріч з учнями старших класів.

У заході взяли участь – Петровська Тетяна, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, к.пед.н.; Тачиніна Олена, д.т.н., професор кафеди авіоніки ФАЕТ; Габрусенко Євген, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ, к.т.н., доцент; Юденко Ігор, аспірант кафедри авіаційних комп’ютерно-інтегрованих комплексів ФАЕТ.

Захід пройшов з метою наблизити учнівську молодь до професійної діяльності, щоб визначитися із вступом для здобуття вищої освіти. Майбутні абітурієнти ознайомилися із перевагами НАУ, профорієнтаційними та освітніми заходами для учнів 9-11 класів, із діяльністю і досягненнями ФАЕТ, напрямками роботи кафедр, актуальними освітніми програмами, можливістю обрати конкурентоспроможну спеціальність, перспективою подальшого   працевлаштування та отримали рекламну продукцію. Всі виступи супроводжувалися презентаціями.

Ліцеїстів запросили відвідати навчальний ангар університету, ознайомитися із експозицією Музею історії авіації та на Підготовчі курси у 2023-2024 навчальному році.

Щиро дякуємо адміністрації ліцею та всім учасникам профорієнтаційного заходу! Бажаємо учням і учителям закладу здійснення планів, успіхів і перемоги! Від кожного з нас залежить майбутнє України!

До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Слава Україні!

http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 30 разів