ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 21 квітня 2023 14:29

Співпраця заради майбутнього

19 квітня 2023 року в Київському палацу дітей та юнацтва відбувся круглий стіл «Заклад позашкільної освіти та заклад вищої освіти: пліч-о-пліч до вершин професійної майстерності заради майбутнього України».

Для обговорення важливої теми та подальшої співпраці в заклад позашкільної освіти приїхали представники 19 закладів вищої освіти.

Добровольська Оксана, директор Київського палацу дітей та юнацтва розкрила головні напрямки у роботі Палацу та розповіла про досягнення колективу.

У зустрічі взяли участь представники Національного авіаційного університету.

Під час засідання круглого столу Петровська Тетяна, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, к.пед.н. подякувала працівникам КПДЮ за співпрацю та запросила вихованців Палацу до профорієнтаційних заходів та відвідати екскурсії в «Музей історії НАУ» та в навчальний ангар, адже в цьому навчальному році підписана угода між Національним авіаційним університетом і Київським палацом дітей та юнацтва. Навчально-науковий інститут розвитку освіти НАУ (директор Лазарєва Галина) тісно співпрацює із Авіаційно-космічним центром КПДЮ (завідувач Шапка Олександр).

Після засідання круглого столу викладачі Палацу провели екскурсії та змістовно розповіли гостям про відділи для дітей і юнацтва.

Сприяємо співпраці для реалізації планів і мрій! Формуємо майбутнє для наших дітей! Дякуємо захисникам України і всім, хто наближає перемогу!

Слава Україні!

сайт ННІРО: http://iro.nau.edu.ua

 

Прочитано 28 разів