ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 20 квітня 2023 12:25

День НАУки – онлайн-зустріч 18.04.2023

18 квітня 2023 року в Національному авіаційному університеті пройшла онлайн-зустріч для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти, студентів коледжів, вихованців закладів позашкільної освіти та учнів-членів Малої академії наук України.

Організатори: Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Лазарєва Г.Р.) спільно з Факультетом екологічної безпеки, інженерії та технології НАУ (декан Матвєєва І. В.).

Тема екологічної наукової школи : «Екологічна свідомість: тренд чи необхідність?».

Спікер наукової зустрічі – Горбачова Олена Сергіївна, викладач кафедри екології Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій Національного авіаційного університету, експерт Національного  агентства оцінювання якості вищої освіти.

Питання екологічної свідомості та освіти є актуальним, оскільки природні ресурси нашої планети обмежені, а людська діяльність щоденно має вплив на навколишнє середовище. Кожен з нас створює світ, в якому ми живемо.

Слухачі за допомогою доступних прикладів та яскравій і оригінальній презентації мали змогу переконатися в тому, що розвиток технологій, щоденні покупки, утворення відходів тощо призводять до збільшення використання енергії та матеріальних ресурсів. Це спричиняє погіршення якості повітря, води, ґрунту та інших природних ресурсів та  призводить до негативного впливу на здоров'я людей та біорізноманіття. Існує багато маніпуляцій на екотемі, тому важливо вміти вирізняти, де правда, а де міф.

Зміни починаються з кожного з нас, і сама  людина вирішує, в якому світі хоче жити і як можна змінювати світ!

До заходу долучилися учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти і студенти. Найактивніші учасники  – учні  гімназії біотехнологій № 177 м. Києва та спеціалізованої школи № 196,  студенти коледжів НАУ.

Бажаємо учасникам екологічної НАУкової школи нових знань, умінь та практичних навичок по збереженню та покращенню екосистеми навколишнього середовища задля світлого майбутнього України  як частини планети Земля в цілому.

Україна Переможе! Девіз НАУ – Жити! Творити! Перемагати!

Чекаємо на вас в Національному авіаційному університеті!

Модератор заходу – Петровська Тетяна, кандидат педагогічних наук, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ.

Інформаційне забезпечення заходу здійснювала Третьякова Аліна, провідний фахівець ННІРО НАУ.

https://bit.ly/2MNOudK

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

сайт НАУ: https://nau.edu.ua/

сайт ННІРО: http://iro.nau.edu.ua

Прочитано 22 разів