ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 14 квітня 2023 06:29

Пройшов день НАУки – 11.04.2023

11 квітня 2023 року в Національному авіаційному університеті пройшла онлайн-зустріч для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти, студентів коледжів, вихованців закладів позашкільної освіти та учнів-членів Малої академії наук України.

Організатори: Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Г.Р. Лазарєва) спільно з Факультетом транспорту, менеджменту і логістики НАУ (декан Т.Л. Мостенська).

Тема наукової школи управління і розвитку транспортних систем «Використання SMART механізмів в сучасних умовах розвитку транспортних технологій в авіаційних системах». Учасники дня НАУки мали унікальну можливість дізнатись про невпинне зростання інтенсивності інформаційних потоків та збільшення їх обсягів, що в свою чергу  потребує індивідуального підходу до формування формули компетенцій майбутніх фахівців у сфері формування та реалізації технологій авіаційного транспорту.

Спікер зустрічі  – Лямзін Андрій, професор кафедри організації авіаційних робіт та послуг Факультету транспорту, менеджменту і логістики НАУ, доктор технічних наук детально розповів про механізм Smart Transportation. Лектор також розповів  про унікальний блок, які можуть отримати майбутні фахівці з даного напрямку таякісні знання із формування та впровадження інтелектуальних транспортних і логістичних систем, які забезпечують моніторинг і управління транспортними процесами в даній сфері, дозволяють контролювати оплату за надані транспортні послуги, реагувати на надзвичайні ситуації в умовах існуючих криз, що сформовані широким спектром ризиків характерних для сучасного соціо-технічного середовища.

Модератор заходу – Петровська Тетяна, кандидат педагогічних наук, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ.

Інформаційне забезпечення заходу здійснювала Третьякова Аліна, провідний фахівець ННІРО НАУ.

До заходу долучилися учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти і студенти. Найактивніші учасники заходу – учні школи І-ІІІ ступенів № 236 міста Києва і студенти коледжів НАУ.

Бажаємо всім слухачам дня НАУки корисних знань, які допоможуть зробити правильний професійний вибір.

Віримо у Перемогу та світле майбутнє кожного українця!

Слава Україні! Героям Слава!

Чекаємо на Вас в Національному авіаційному університеті!

https://bit.ly/2MNOudK

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

сайт НАУ: https://nau.edu.ua/

сайт ННІРО: http://iro.nau.edu.ua

Прочитано 36 разів