ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 12 квітня 2023 07:29

06.04.2023 Вебінар для старшокласників «Сучасні технології в галузі альтернативних джерел енергії»

6 квітня 2023 року в НАУ цікаво та пізнавально пройшов профорієнтаційний захід – вебінар для старшокласників «Сучасні технології в галузі альтернативних джерел енергії»  

Організатори вебінару – Навчально-науковий інститут розвитку освіти під керівництвом Галини Лазарєвої, заслуженого працівника освіти України, спільно з Факультетом екологічної безпеки, інженерії та технології НАУ, декан Ірина Матвєєва, д.т.н., професор .

Спікери заходу  – науково-педагогічні працівники  Факультету екологічної безпеки, інженерії та технології НАУ  - Трофімов І. Л., кандидат технічних наук, доцент кафедри хімії і хімічної технології, Левченко С.В., кандидат технічних наук, доцент кафедри хімії і хімічної технології, Примаченко С.В., асистент кафедри хімії і хімічної технології. Виступи з презентаціями про використання джерел енергії на основі біопалива для транспортних засобів та синергічні композиції інгібіторів для захисту металів від електрохімічної корозії, що дозволяє підвищити економічну ефективність виробництв і вирішити екологічні проблеми, були  змістовними та цікавими. Слухачі дізналися, що використання біопалива дозволяє зменшити витрати нафти і газу, що покращує екологію довкілля та вирішує проблему переробки відходів.

Для старшокласників, які брали участь у вебінарі, з метою підвищення пізнавального інтересу до вивчення хімічної дисципліни, було проведено інтерактивний конкурс.

Доповідачі донесли слухачам інформацію про спеціальності, які  здобувають студенти кафедри, розповіли про їх практичне спрямування в  суспільстві та акцентували увагу на те, що проєктування професійного майбутнього розпочинається вже  сьогодні.

Крок у майбутнє – правильний вибір закладу вищої освіти і спеціальності на все життя.

Модератор зустрічі Бруяка Ольга, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ розповіла про переваги університету та запросила майбутніх абітурієнтів до участі в інформаційно-профорієнтаційних заходах, на навчання на підготовчих курсах до вступу в НАУ та на наступний День відкритих дверей, який відбудеться офлайн 12 квітня 2023 року.

До участі у заході долучилися учні шкіл, коледжів та ліцеїв із м. Києва та Київської області.

Щиро дякуємо всім учасникам вебінару!

Успіхів на шляху до  своїх мрій, мирного неба і перемоги!

До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Слава Україні!

ННІРО http://iro.nau.edu.ua/

https://www.youtube.com/watch?v=OUAqZl3xvV8

 

Прочитано 31 разів