ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 30 березня 2023 18:37

День професій в НАУ – 28.03.2028

28 березня 2023 року в Національному авіаційному  університеті відбувся День професій в НАУ для учнів старших класів закладів загальної середньої освіти і студентів коледжів.

Організатори: Навчально-науковий інститут розвитку освіти спільно з Факультетом наземних споруд і аеродромів НАУ, декан Карпов Віктор Васильович.

Спікери заходу – Василенко Вікторія, завідувач кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки, к.т.н., доцент; Крижанівський Олександр, доцент кафедри архітектури та просторового планування, к. архітектури, доцент; Костира Наталія, доцент кафедри комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів, к.т.н., доцент; Дубик Олександр, доцент кафедри інфраструктури авіаційного транспорту, к.т.н., доцент; Іщенко Наталія, доцент кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою, доктор філософії, доцент; Беленок Вадим, доцент кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою, к.ф.-м.н., доцент. Виступи супроводжувалися ґрунтовними,  яскравими презентаціями та конкретними прикладами з життя студентів та випускників  ФНСА НАУ.

Слухачі мали можливість ознайомитись із пріоритетними напрямками роботи кафедр факультету та професіями, які здобувають студенти на Факультеті наземних споруд і аеродромів НАУ. Дізналися про конкретні посади, які можуть займати фахівці з галузі архітектури, будівництва, дизайну, ІТ-дизайну, геодезії та землеустрою.

Модератор зустрічі Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, розповіла про університет і профорієнтаційні заходи та запросила майбутніх абітурієнтів на наступний День відкритих дверей – 12 квітня 2023 року. Інформаційне забезпечення Дня професій здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н. доцент, завідувач Кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

До участі у заході долучилися учні 9-11 класів ЗЗСО із м. Києва, різних областей України та студенти ВСП «Київський фаховий коледж комп’ютерних технологій та економіки НАУ». Щиро дякуємо всім учасникам Дня професій!

Подяка ЗСУ за можливість підтримувати освітянський фронт та молодь України!

Зичимо всім учасникам зустрічі зробити правильний професійний вибір для відбудови рідної України! Віримо в себе, в український народ і перемогу!

Чекаємо на Вас в Національному авіаційному університеті!

Слава українському народу!

https://bit.ly/2MNOudK

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

сайт НАУ: https://nau.edu.ua/

сайт ННІРО: http://iro.nau.edu.ua

https://www.youtube.com/watch?v=bsLB8uPpiHA&t=3s

 

 

 

Прочитано 56 разів