ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 27 березня 2023 18:29

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 23.03.2023

23 березня 2023 року В Національному авіаційному університеті для майбутніх абітурієнтів відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі в режимі відеоконференції Zoom.

Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Лазарєва Галина, заслужений працівник освіти України) спільно з Приймальною комісією та факультетами НАУ.

Спікери-науковці заходу – Гнатюк Віктор, к.т.н., доцент, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії; Нікітін Володимир, декан Юридичного факультету, д.ю.н.; Лукашенко Вікторія, заступник декана Факультету комп’ютерних наук та технологій, к.т.н., доцент; Дудник Іван, завідувач кафедри міжнародного туризму та країнознавства Факультету міжнародних відносин, д.геогр.н., професор; Мархонос Світлана, доцент кафедри міжнародного туризму та країнознавства ФМВ, к.геогр.н.; Малиш Андрій, викладач кафедри, секретар відбіркової комісії Кафедри військової підготовки; Давиденко Володимир, відповідальний секретар Факультету транспорту, менеджменту і логістики, доцент кафедри логістики, к.е.н.; Хоменко-Семенова Леся, доцент кафедри педагогіки та психології професійної освіти, відповідальна за роботу зі студентами Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій, к.пед.н., доцент; Шапенко Людмила, доцент кафедри конституційного і адміністративного права ЮФ, к.ю.н., доцент.                       

Науково-педагогічні працівники змістовно і цікаво розповіли про умови вступу,  розкрили напрямки діяльності та конкурентні переваги факультетів, розповіли про престижні спеціальності і освітні програми,  окреслили перспективи навчання в університеті та запросили майбутніх абітурієнтів до вступу і подальшого навчання в НАУ. Виступи супроводжувалися презентаціями.

Модератор Дня відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ. Інформаційне забезпечення здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., доцент, завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей за профорієнтаційний захід для майбутніх абітурієнтів!

До участі у заході долучилися – учні закладів загальної середньої освіти з м. Києва та Житомирської, Київської, Луганської, Полтавської, Сумської областей України і студенти ВСП «Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування НАУ», ВСП Слов'янський фаховий коледж НАУ», ВСП «Київський фаховий коледж комп’ютерних технологій та економіки НАУ».

Наступний День відкритих дверей НАУ відбудеться 12 квітня 10:00 в офлайн-форматі у приміщенні Приймальної комісії Національного авіаційного університету. Чекаємо на Вас! Обирайте НАУ!

Здобувайте освіту заради перемоги і світлого майбутнього рідної країни!

До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Слава українському народу!

http://iro.nau.edu.ua/

https://www.youtube.com/watch?v=NQmQQZBdVj8&t=113s

Прочитано 36 разів