ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 06 березня 2023 15:03

Відбувся День НАУки – 01.03.2023

01 березня 2023 року, незважаючи на тривожний період воєнного часу, в Національному авіаційному університеті проведено День НАУки з наукової екологічної школи.

Організатори весняної сесії – Навчально-науковий інститут розвитку освіти під керівництвом директора Галини Лазарєвої, заслуженого працівника освіти України, спільно з Факультетом екологічної безпеки, інженерії та технологій НАУ.

Спікер заходу – Гаркава Катерина Григорівна, завідувач кафедри біотехнологій ФЕБІТ НАУ, професор, доктор біологічних наук виступила перед слухачами з надзвичайно важливою і цікавою лекцією  «Адаптаційні можливості організму – крок до здоров’я».

Під час заходу для юних дослідників обговорювались питання збереження здоров’я  та шляхи  адаптації людського організму до негативних проявів у суспільстві: воєнні конфлікти, природні  катаклізми,  психологічні  навантаження. Розглянуто раціональні умови та методи опору організмом людини, а також акцентовано увагу на важливості здорового способу життя. Дана тема є необхідною в умовах сьогодення, адже кожен українець має  потребу адаптації свого організму в надзвичайно складних умовах війни в Україні, задля збереження здоров’я, як фізичного так і психологічного.

Модератор зустрічі Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, розповіла про переваги університету та запросила майбутніх абітурієнтів до участі в інформаційно-профорієнтаційних заходах, на навчання на підготовчих курсах до вступу в НАУ та на наступні онлайн-заходи: День НАУки – 21 березня і День відкритих дверей – 23 березня 2023 року. Інформаційне забезпечення Дня НАУки здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., доцент, завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

У засіданні екологічної школи взяли участь учні шкіл, коледжів та ліцеїв з Донецької, Житомирської, Київської областей. Найактивніші учасники – студенти Слов’янського фахового коледжу НАУ і учні гімназії біотехнологій №177 м. Києва.        

Запис лекції пропонуємо подивитися на ЮТУБ-каналі ННІРО НАУ.

https://www.youtube.com/watch?v=4SyjtYqjOMU&t=127s

Щиро дякуємо всім учасникам Дня НАУки!

Успіхів на шляху до яскравих мрій, мирного неба і перемоги!

До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Слава Україні!

ННІРО http://iro.nau.edu.ua/

https://www.youtube.com/watch?v=OUAqZl3xvV8

Прочитано 26 разів