ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 27 лютого 2023 12:43

В НАУ в онлайн-форматі відбувся День відкритих дверей

У воєнний час, коли український народ відстоює свою незалежність,  для майбутніх абітурієнтів 23 лютого 2023 року в Національному авіаційному університеті відбувся День відкритих дверей в режимі онлайн.

Організатори – Навчально-науковий інститут розвитку освіти, який очолює директор Лазарєва Галина, заслужений працівник освіти України, спільно з факультетами НАУ.

Спікери-науковці презентували факультети НАУ – Карпов Віктор, д.і.н., декан Факультету наземних споруд і аеродромів; Бородій Віктор, заступник декана Аерокосмічного факультету; Бахтіяров Денис, к.т.н., заступник декана Факультету аероновігації, електроніки та телекомунікацій; Габрусенко Євген, к.т.н., координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ, доцент; Гроза Валентина, к.ф-м.н., заступник декана Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій, доцент; Чубко Лариса, к.ф-м.н., доцент кафедри біотехнології ФЕБІТ, доцент; Марина Анна, к.е.н., доцент кафедри фінансів та оподаткування Факультету економіки та бізнес-адміністрування, доцент; Лазаренко Сергій, д.т.н., професор кафедри захисту засобів інформації Факультету кібербезпеки та програмної інженерії, професор.

У ході Дня відкритих дверей учасники інтерактивно ознайомилися з факультетами університету, науково-педагогічні працівники детально, ґрунтовно і цікаво розповіли про різні напрямки діяльності та переваги факультетів НАУ, про кафедри, освітні програми, які відповідають сьогоденню, про затребувані спеціальності факультетів, про розвиток і дозвілля студентів, розкрили особливості студентського життя та перспективи навчання в університеті, поінформували про працевлаштування, запросили майбутніх абітурієнтів до вступу в НАУ.

Модератор профорієнтаційного заходу – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ. Інформаційне забезпечення здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., доцент, завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

До участі у заході долучилися – студенти коледжів і ліцею НАУ, учні закладів загальної середньої освіти з м. Києва та Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Київської, Львівської, Херсонської, Чернівецької, Чернігівської областей.

Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей!

Бажаємо учням та студентам коледжів здійснення планів, віри в силу духу українського народу і перемоги! Професійне майбутнє починається в НАУ! Майбутнє України залежить від кожного з нас!

До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Слава Україні!

https://www.youtube.com/watch?v=2jECnQK9e1Q

http://iro.nau.edu.ua/

 

Прочитано 39 разів