ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 13 лютого 2023 11:39

Відбувся День професій в НАУ – 09.02.2023

09 лютого 2023 року в непростий военний час відбувся профорієнтаційний захід «День професій в НАУ» для майбутніх абітурієнтів.

Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку освіти під керівництвом Галини Лазарєвої, заслуженого працівника освіти України, спільно з Факультетом транспорту, менеджменту і логістики Національного авіаційного університету.

Спікери заходу виступили зі змістовними та ґрунтовними презентаціями – Кириленко Оксана, д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств; Смерічевська Світлана, д.е.н., професор кафедри логістики; Ліскович Назарій, к.е.н., доцент кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств; Литвиненко Сергій, к.е.н, доцент кафедри організації авіаційних перевезень; Чайка Наталія, к.іст.н., доцент, доцент кафедри організації авіаційних робіт та послуг; Швець Аліна, студентка магістратури кафедри логістики ФТМЛ НАУ. Доповідачі висвітлили спеціальності, які здобувають студенти факультету, розповіли про професії, міжнародне партнерство та працевлаштування студентів-випускників тощо. Після яскравих виступів всіх присутніх захопило відео-послання від студентів ФТМЛ майбутнім студентам НАУ. Гордість факультету – випускники, які працюють в рідній державі та в різних країнах світу.

Модератор зустрічі Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, розповіла про переваги університету та запросила майбутніх абітурієнтів до участі в інформаційно-профорієнтаційних заходах, на навчання на підготовчих курсах до вступу в НАУ та на наступний День відкритих дверей – 23 лютого 2023 року. Інформаційне забезпечення Дня професій здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., доцент, завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

Сьогоднішні дні змінилися в усієї країни та високість і краса України починається з кожного з нас!

До участі у заході долучилися учасники із м. Києва, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Херсонської областей, коледжі і ліцей НАУ. Активними учасниками стали учні Кашперівського ліцею Тетіївської міської ради Білоцерківського району Київської області.

Щиро дякуємо всім учасникам Дня професій! Прагнення до знань, мирного неба і перемоги! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Слава українському народу!

ННІРО http://iro.nau.edu.ua/

https://www.youtube.com/watch?v=OUAqZl3xvV8

Прочитано 22 разів