ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 16 січня 2023 17:26

Нова рубрика сайту «НАУвець – це на все життя»

З початком нового 2023 року на сайті Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ розпочато нову рубрику «НАУвець – це на все життя».

Мета рубрики – ознайомити абітурієнтів, школярів, студентів, учителів, батьків та всіх бажаючих з яскравими життєвими історіями представників НАУвської родини.

Ми відкриємо для Вас лаштунки життєвих стежин студентів та випускників НАУ. Розкажемо захоплюючі історії з студентського буття. Помандруємо життєписами випускників Національного авіаційного. Поринемо у світ успішних та відомих членів НАУвської родини. Серед них – науковці, конструктори, вчені, військові, освітяни, зірки кіно та естради, спортсмени, політичні й громадські діячі та багато-багато інших.

Щиро віримо, що такі надихаючі одкровення допоможуть усім бажаючим усвідомити пріоритети навчання в Національному авіаційному університеті, зрозуміти цінність потенціалу, який закладається науково-педагогічним складом НАУ у кожного студента під час навчання для майбутніх кар’єрних здобутків, та врешті-решт допоможе майбутнім абітурієнтам зробити вірний професійний вибір.

Вище неба – тільки НАУ!

Прочитано 33 разів