ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Четвер, 29 грудня 2022 15:12

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 28.12.2022

В умовах воєнного часу для майбутніх абітурієнтів 28 грудня 2022 року в Національному авіаційному університеті відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі для учнів закладів загальної середньої освіти і студентів коледжів  з представниками факультетів університету в режимі відеоконференції Zoom.

Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Лазарєва Галина, заслужений працівник освіти України) спільно з Приймальною комісією та факультетами НАУ.

Спікери-науковці заходу – Гнатюк Віктор, к.т.н., доцент, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії; Куліковський Антон, асистент кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації Факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії НАУ; Пічкурова Зоя, к.е.н., доцент кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу Факультету міжнародних відносин НАУ; Шапенко Людмила, к.ю.н., доцент кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету НАУ.            

Науково-педагогічні працівники змістовно і цікаво розповіли про напрямки діяльності та конкурентні переваги факультетів, освітні програми, дисципліни, проходження практики, результати досягнень студентів, окреслили перспективи навчання в університеті та працевлаштування, про можливості отримати затребувані професії та запросили майбутніх абітурієнтів для вступу і подальшого навчання в НАУ.

Модератор Дня відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ. Інформаційне забезпечення здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., доцент, завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей за профорієнтаційний захід для учнівської і студентської молоді.

Освіта завжди відіграє провідну роль. Ваша освіта важлива для України! Бажаємо всім міцних знань, творчості й наснаги!

Диплом НАУ – одного з найпотужніших авіаційних закладів освіти у світі – краща візитна картка якості й професійної майстерності! Обирайте НАУ! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Слава українському народу, який героїчно захищає рідну державу! Разом віримо в перемогу!

http://iro.nau.edu.ua/

https://www.youtube.com/watch?v=hiS-aWc4R_E

 

Прочитано 93 разів