ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Субота, 17 грудня 2022 18:28

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 14.12.2022

В умовах воєнного часу для майбутніх абітурієнтів 14 грудня 2022 року в Національному авіаційному університеті відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі. Учасники профорієнтаційного заходу – учні закладів загальної середньої освіти і студенти коледжів зустрілися з представниками факультетів університету в режимі відеоконференції Zoom.

Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Лазарєва Галина, заслужений працівник освіти України) спільно з Приймальною комісією та факультетами НАУ.

Спікери-науковці заходу – Гнатюк Віктор, к.т.н., доцент, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії; Бородій Віктор, заступник декана Аерокосмічного факультету; Гумен Микола, к.т.н., доцент, заступник декана з навчально-методичної роботи Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій; Одарченко Роман, д.т.н., доцент, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ; Євген Габрусенко, к.т.н., доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, доцент, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ; Грабовчак Валентина, к.т.н., заступник декана з навчально-виховної роботи Факультету архітектури, будівництва та дизайну; Великодський Юрій, к.ф.-м.н., доцент, завідувач кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою ФАБД, старший дослідник; Гроза Валентина, к.ф-м.н., доцент, заступник декана Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій; Радомська Маргарита, к.т.н., доцент кафедри екології ФЕБІТ, гарант освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища»; Марина Анна, к.екон.н., доцент, доцент кафедри фінансів та оподаткування Факультету економіки та бізнес-адміністрування.

Науково-педагогічні працівники ґрунтовно і цікаво розповіли про різні напрямки діяльності та переваги факультетів НАУ, про освітні програми, про результати наукових досягнень студентів, окреслили перспективи навчання в університеті та працевлаштування, запросили майбутніх абітурієнтів для вступу і подальшого навчання обрати НАУ.

Модератор Дня відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ, розповіла про профорієнтаційні заходи університету та запросила всіх учасників на наступний День відкритих дверей, який відбудеться 20 грудня в режимі онлайн.

Інформаційне забезпечення здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., доцент, завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

До участі у заході долучилися – учні закладів загальної середньої освіти і студенти коледжів з м. Києва та різних областей України.

Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей за яскраву інформаційно-профорієнтаційну зустріч.

Бажаємо учасникам профорієнтаційної зустрічі наснаги на добро, високих досягнень, віри в себе і в рідну державу! Ваша освіта важлива для України!

Диплом НАУ – одного з найбільших авіаційних закладів освіти у світі – краща візитна картка якості й професійної майстерності! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Слава волелюбному українському народу!

http://iro.nau.edu.ua/

Прочитано 103 разів