ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 21 листопада 2022 11:04

Осіння сесія економіко-математичної НАУкової школи – 09.11.2022

09 листопада 2022 року в Національному авіаційному університеті відбувся крайній цієї осені День НАУки для учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти, студентів коледжів, вихованців закладів позашкільної освіти та учнів-членів Малої академії наук України.

Керівник наукової школи – Олешко Тамара Іванівна, доктор технічних наук, професор, кафедра бізнес-аналітики та цифрової економіки Факультету економіки та бізнес-адміністрування.

Організатори наукової школи – Навчально-науковий інститут розвитку освіти спільно з Факультетом економіки та бізнес-адміністрування НАУ.

Лекція економіко-математичної наукової школи на тему:

«Бізнес-аналітика та цифрова економіка (застосування прикладних інформаційних технологій до потреб сучасного бізнесу)» була надзвичайно інформативною для майбутніх абітурієнтів та всіх зацікавлених слухачів.

Лектор – Олешко Тамара Іванівна, доктор технічних наук, професор, кафедра бізнес-аналітики та цифрової економіки Факультету економіки та бізнес-адміністрування.

День НАУки від економіко-математичної НАУкової школи можна переглянути у записі – https://www.youtube.com/watch?v=8h9xEaBLY-o&t=2s

Прочитано 90 разів