ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 24 жовтня 2022 16:00

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 20.10.2022

Профорієнтаційні заходи допомагають майбутнім абітурієнтам усвідомлено визначитися із подальшим навчанням у закладі вищої освіти. Відбувся День відкритих дверей НАУ – 20.10.2022, який проходив в онлайн форматі у період воєнного часу і сприяв підвищенню мотивації до нових знань заради майбутнього.                                                 

Учасники профорієнтаційного заходу – учні закладів загальної середньої освіти і студенти коледжів зустрілися з представниками факультетів університету в режимі відеоконференції Zoom.

Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Лазарєва Галина, заслужений працівник освіти України) спільно з Приймальною комісією та факультетами НАУ.

Спікери Дня відкритих дверей – Віктор Гнатюк, к.т.н., доцент, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії; Корченко Олександр, завідувач кафедри безпеки інформаційних технологій Факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії, д.т.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, хабілітований доктор, титулярний професор (визнання у Польщі), IEEE Senior Member; Малиш Андрій, викладач, секретар відбіркової комісії кафедри військової підготовки; Хоменко-Семенова Леся, доцент кафедри педагогіки та психології професійної освіти, відповідальна за роботу зі студентами Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій, к.пед.н., доцент; Лесь Ірина, заступник декана Факультету міжнародних відносин, к.ю.н., доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, адвокат; Фанта Юлія, студентка 3 курсу кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства ФМВ НАУ.

Виступаючі продемонстрували ґрунтовні презентації, глибоко і цікаво висвітлили переваги і високі показники НАУ, розповіли про різні напрямки діяльності потужних факультетів, про результати досягнень, широку можливість для розвитку та активну участь студентів у житті університету, про перспективи навчання та запросили до великої авіаційної родини.

Модератор Дня відкритих дверей – Тетяна Петровська, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ розповіла про мотивуючі заходи університету для дітей і молоді, які відбуваються відповідно до викликів сьогодення, про курси з підготовки до ЗНО та вступу до НАУ та запросила учасників зустрічі до участі в наступних профорієнтаційних заходах.

Інформаційне забезпечення здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

Для вибору закладу вищої освіти та майбутньої конкурентоспроможної професії до  участі у заході долучилися – учні закладів загальної середньої освіти з м. Києва, Вінницької, Дніпропетровської, Київської, Луганської, Рівненської областей та студенти фахових коледжів НАУ.

Щиро дякуємо учасникам Дня відкритих дверей за насичену інформаційно-профорієнтаційну зустріч! Бажаємо мирного неба, досягнення планів і здійснення мрій, віри в себе і в славну Україну! Університет чекає на вас!

Диплом НАУ – краща візитна картка якості й професійної майстерності!

Жити! Творити! Перемагати! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Наснаги на перемогу, успіхів у всіх починаннях і подальше навчання!

Слава українському народу!

http://iro.nau.edu.ua/

https://www.youtube.com/channel/UCtRGbbZ_v3g1ppUMgD3kLkA

 

Прочитано 126 разів