ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

День відкритих

У воєнний час, коли український народ відстоює свою незалежність, для майбутніх абітурієнтів 23 лютого 2023 року в

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 14 жовтня 2022 07:19

Відбувся День відкритих дверей НАУ – 12.10.2022

Освіта завжди відіграє провідну роль. Проведення профорієнтаційних заходів НАУ для майбутніх абітурієнтів в оновленому форматі стали традиційними. Освіта дітей і молоді для розвитку та відбудови рідної держави, яка протистоїть ворогу, залишається актуальною.

У непростий час для українського народу, в умовах воєнного часу для майбутніх вступників 12 жовтня 2022 року в Національному авіаційному університеті відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі. Учасники профорієнтаційного заходу – цілеспрямовані учні закладів загальної середньої освіти і студенти коледжів зустрілися з представниками факультетів університету в режимі відеоконференції Zoom.

Організатори заходу – Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Лазарєва Галина, заслужений працівник освіти України) спільно з Приймальною комісією та факультетами НАУ.

Спікери-науковці заходу – Віктор Гнатюк, к.т.н., доцент, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії, Олександр Сидоренко, к.т.н., доцент, заступник декана АКФ; Роман Одарченко, д.т.н., доцент, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ; Євген Габрусенко, к.т.н., доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, доцент, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ; Валентина Гроза, к.ф-м.н., доцент, заступник декана Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій; Батир Халмурадов, к.мед.н., професор, завідувач кафедри цивільної та промислової безпеки  ФЕБІТ; Валентина Грабовчак, к.т.н., заступник декана з навчально-виховної роботи Факультету архітектури, будівництва та дизайну; Вікторія Василенко, к.т.н., доцент, завідувач кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки ФАБД; Олена Ареф’єва, д.екон.н., професор, заідувач кафедри економіки повітряного транспорту, засновник наукової школи «Економіка та управління економічними системами і процесами підприємств повітряного транспорту» Факультету економіки та бізнес-адміністрування. Виступаючі  ґрунтовно і цікаво продемонстрували переваги НАУ, розповіли про різні напрямки діяльності та особливості факультетів, про результати досягнень студентів, окреслили перспективи навчання в університеті та запросили до вступу і навчання в НАУ.

Модератор Дня відкритих дверей – Тетяна Петровська, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ розповіла про традиційні та нові освітні, наукові і профорієнтаційні заходи університету та запросила всіх учасників на наступний День відкритих дверей, який відбудеться 20 жовтня в режимі онлайн. Інформаційне забезпечення здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.

До участі у заході долучилися – учні закладів загальної середньої освіти і студенти коледжів з м. Києва, Вінницької, Львівської, Луганської,  Київської, Полтавської, Рівненської та Харківської областей. День відкритих дверей проходив для сприяння молоді вибору закладу вищої освіти, спеціальності та майбутньої конкурентоспроможної професії.

Щиро дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей за яскраву  інформаційно-профорієнтаційну зустріч, яка пройшла в доброзичливій атмосфері! Бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, віри в себе, оптимізму, досягнення планів і здійснення мрій!

У НАУ чекають на вас! На зустрічі із майбутнім ми відкриті до спілкування! Диплом НАУ – краща візитна картка якості й професійної майстерності! До зустрічі в Національному авіаційному університеті!

Віра в світле майбутнє України об’єднує волелюбний український народ! Тримаємо стрій та крокуємо до Перемоги! Наснаги на подальше успішне навчання! Ми віримо в Перемогу рідної України!

Слава українському народу!

http://iro.nau.edu.ua/

 

Прочитано 108 разів