ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 12 жовтня 2022 18:07

Навчально-науковий інститут розвитку освіти НАУ взяв участь у Всеукраїнській міжгалузевій науково-практичній конференції «Проблеми цивілізаційної суб’єктності України: місія науки і освіти»

29-30 вересня 2022 р.  представники Навчально-наукового інститут розвитку освіти НАУ взяли участь у роботі Всеукраїнської міжгалузевої науково-практичної конференції  «Проблеми цивілізаційної суб’єктності України: місія науки і освіти».

Мета конференції - обговорення актуальних теоретичних і практичних проблем розвитку українського суспільства в площині формування суб’єктності особистості, громади, соціуму.

Наукова тематика конференції:

- світоглядні підвалини розвитку суб’єктності;

- політичні засади цивілізаційної суб’єктності;

- історичні наративи суб’єктності української нації;

- завдання освіти з формування особистісного потенціалу здійснення національної ідеї.

Учасники конференції: науковці Національної академії наук України та наукових галузевих академій; викладачі ЗВО; представники департаментів та управлінь освіти, інститутів післядипломної освіти; представники адміністрації закладів освіти, учителі, класні керівники, психологи, соціальні педагоги; аспіранти й магістранти; усі зацікавлені тематикою конференції.

Директор ННІРО, Заслужений працівник освіти України Галина ЛАЗАРЄВА та заступник директора ННІРО,  к.е.н., доцент Людмила ЛАХТІОНОВА взяли активну участь у роботі конференції. Наприкінці заходу висловили подяку Збройним силам України - за можливість попрацювати в ефірі, організаторам - за надзвичайно актуальну тему зібрання, модератору зустрічі -  за добре налагоджену ефективну роботу,  спікерам - за отримання важливої корисної інформації та яскраві презентації.

Нація, яка навчається під час війни та вирішує проблеми цивілізаційної суб’єктності України за допомогою науки і освіти, приречена на ПЕРЕМОГУ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 

Прочитано 68 разів