ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 03 жовтня 2022 11:42

Творча зустріч з педагогами та бібліотекарями

02 жовтня 2022 р. в умовах воєнного стану з нагоди Дня працівників освіти та Всеукраїнського дня бібліотек відбулася творча зустріч працівників навчально-наукового інституту розвитку освіти  з педагогами і бібліотекарями у Бібліотеці для дітей «Книжкова світлиця»  Святошинського району м. Києва

У заході взяли участь – бібліотекарі Центральної районної бібліотеки «Свічадо»,  художниця-фотограф Олена Самсонова-Гайдай, вчитель-волонтер Олена Єршова, методист дошкільного навчального закладу №251 Світлана Костенко та представники дитячої бібліотеки.

Поетеса Тетяна Петровська, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ, кандидат педагогічних наук, член Національної спілки письменників України, лауреат літературної премії імені Григорія Косинки передала колективу бібліотеки вітальний лист від ННІРО НАУ за підписом директора Галини Лазарєвої, заслуженого працівника освіти України, прочитала власні вірші про Україну, розповіла про Всеукраїнський поетичний  конкурс «Білий голуб» та профорієнтаційні заходи, які проводить ННІРО Національного авіаційного університету. Учасники заходу також мали можливість подивитися відеозаписи пісень на вірші Т. Петровської «Білий голуб», муз. Ю. Васильківський і «Мамина любов», муз. Г. Півньової у виконанні Віктора Кавуна, заслуженого артиста України.

Завідуюча бібліотеки Тетяна Литвин і бібліограф Ірина Скаржинець відзначили важливість творчих зустрічей, розповіли про особливості роботи в непростий час та ознайомили гостей з новими проєктами. Захід відбувся у теплій і дружній атмосфері.

В умовах війни освітяни і бібліотекарі продовжують активно працювати, тому відбуваються зустрічі, презентації та різноманітні заходи. Хай продовжується співпраця бібліотекарів і науково-педагогічних працівників заради світлого майбутнього рідної країни!

Тримаємо стрій! Україна – це ми! Слава українському народу!

ННІРО НАУ

Прочитано 70 разів