ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 27 вересня 2022 14:30

Навчально-науковий інститут розвитку освіти НАУ на вебінарі HR Metrics «How to Measure Organizaion’s Culture»/ «Як виміряти культуру організації»

21 вересня 2022 р. о 19.00 у м. Ісламабад відбувся  онлайн  вебінар на тему «Як виміряти культуру організації» / «How to Measure  Organizaion’s Culture».

Організатор - HR METRICS, м. Ісламабад, Пакистан.

Спікер вебінару - Zahid MUBARIK,  лідер стратегічного управління людськими ресурсами, генеральний директор HR Metrics, президент-засновник SHRM Forum Pakistan. Він має честь бути єдиним керівником відділу кадрів з Південної Азії, який став членом Технічного комітету 260 ISO з розробки глобальних стандартів управління персоналом.

Zahid MUBARIK має вміння узгоджувати оптимізацію продуктивності робочої сили  зі стратегією організації, надає рекомендації щодо вимірювання культури організації.

На вебінарі було представлено, як вимірювати культуру організації. Відбулася жвава дискусія щодо поняття культури, культури організації, методів її вимірювання.

Заступник директора ННІРО НАУ, к.е.н., доцент Людмила ЛАХТІОНОВА прийняла участь в роботі вебінару. Зазначила, що культура організації - це характер, особливості, стиль функціонування організації, які виявляються в поведінці і реакціях особистостей та соціальних груп її працівників, в їх судженнях, відносинах, у способах вирішення проблем організації праці і діяльності, у внутрішній естетиці. Цей стиль є складовою загальної цивілізаційної культури, формою використання організацією загальнолюдських культурних надбань.

Подякувала Zahid MUBARIK за запрошення, за цікаву зустріч, корисну інформацію, запропоновану методику  вимірювання культури організації та яскраву презентацію. Побажала учасникам вебінару добра та миру.

Спікер у прямому ефірі  привітав представника Навчально-наукового інституту розвитку освіти Національного авіаційного університету і закцентував увагу на тому, що це український заклад вищої освіти.

По завершенню вебінару Zahid MUBARIK побажав народу України скорішої ПЕРЕМОГИ та МИРУ. Висловив бажання приїхати до НАУ та взяти очну участь у роботі ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (за міжнародною участю) «Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти», яка відбудеться 27 жовтня 2022 р.  HR Metrics продовжуватиме наукове співробітництво з ННІРО НАУ.

Нація, яка навчається під час війни, підвищує свою кваліфікацію, піклується про культуру ділового  спілкування, приречена на ПЕРЕМОГУ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 

Прочитано 64 разів