ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 13 вересня 2022 16:54

Зустріч із педагогічним колективом спеціалізованої школи № 131 Святошинського району м. Києва

Науково-педагогічний склад Національного авіаційного університету тісно співпрацює із закладами загальної середньої освіти. В умовах воєнних дій для майбутніх абітурієнтів постійно відбуваються інформаційно-профорієнтаційні заходи.

12 вересня 2022 р. представники НАУ зустрілися із педагогічним колективом спеціалізованої  школи № 131 Святошинського району м. Києва. Директор школи Валентина БОЙКОВА підкреслила важливість співпраці школи із  Національним авіаційним університетом - одним із найвідоміших авіаційних закладів вищої освіти у світі.

Тетяна ПЕТРОВСЬКА, директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО, кандидат педагогічних наук, розповіла про освітні, наукові та профорієнтаційні заходи університету; запросила учнів старших класів на Підготовчі курси для здачі ЗНО та вступу до університету, які організовано на базі Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ в режимі онлайн.

Перед учителями школи виступили представники Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій.  Денис БАХТІЯРОВ, заступник декана факультету, кандидат технічних наук, доцент кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем, ознайомив присутніх з діяльністю та основними напрямками роботи факультету. Євген ГАБРУСЕНКО, доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ, кандидат технічних наук, розповів про спецкурси для юних дослідників на теми: «Основи радіомоніторингу, радіорозвідки та інформаційної безпеки», «Основи телекомунікаційних та радіоелектронних систем», «Системи управління та робототехніка».

Захід розкрив умови та сприяв залученню учнів до науково-дослідницької діяльності спільно із науковцями НАУ та учителями школи.

Такі зустрічі відкривають шлях до нових знань для побудови світлого майбутнього, сприяють найкращим представникам молоді стати майбутніми абітурієнтами Національного авіаційного університету.  

До зустрічі в НАУ!

Бажаємо всім непохитної віри в світле майбутнє України!

Слава Україні!

Слава українському народу!

Прочитано 59 разів