ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Вівторок, 13 вересня 2022 15:45

Творча зустріч у Бібліотеці для дітей «Книжкова світлиця»

В умовах війни діти і молодь продовжують навчатися та розвиватися. Сьогодні надзвичайно важливо, щоб заклади освіти у навчально-виховному процесі тісно співпрацювали із бібліотеками, які залишаються центрами інформаційного та культурного розвитку. У бібліотеках створені необхідні умови для самоосвіти, збагачення досвіду та поповнення знань.

На творчу зустріч, яка відбулася 11 вересня 2022 р. у Бібліотеці для дітей «Книжкова світлиця», з поетесою Тетяною Василівною ПЕТРОВСЬКОЮ, директором Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ, кандидатом педагогічних наук, членом Національної спілки письменників України, лауреатом літературної премії імені Григорія Косинки, прийшли учні початкових та середніх класів. Діти уважно слухали нові вірші Тетяни ПЕТРОВСЬКОЇ про рідну Україну, твори  з   поетичних збірок «До школи», «Веселі першокласники», «Сходинки зі слів». Переглянули  відеозапис пісні «Школа – наша берегиня» (сл. Т. Петровської, муз. Т. Димань).

Учасники заходу із задоволенням взяли участь у мовних іграх та прочитали власні вірші.

В.о. завідувачки бібліотеки І.В. Скаржинець розповіла про започаткований бібліотекою мовно-розважальний проєкт для дітей «Світлячок»,  про значення поезії в житті людини. У заході взяли участь бібліотекарі К.Г. Терещенко і Т.М. Бордійчук, які підготували виставку книжок «Рідна країна – моя Україна».

Під час зустрічі Тетяна ПЕТРОВСЬКА запросила бажаючих брати участь в профорієнтаційних заходах та Всеукраїнському поетичному конкурсі «Білий голуб», який проводить ННІРО Національного авіаційного університету.

Учасники натхненної зустрічі у бібліотеці відзначили важливість проведення творчих зустрічей, які об’єднують і допомагають зрозуміти красу і неповторність мелодійної української мови.

Рідна країна понад усе! Україна – це ми!

Слава українському народу!

Прочитано 59 разів