ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Середа, 31 серпня 2022 12:45

Дирекція ННІРО НАУ взяла участь в онлайн зустрічі «Розвиток спроможності державних службовців як передумова успішної Євроінтеграції

30 серпня 2022р. Аспен Інститут Київ спільно з Офісом Віцепремʼєр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та Національним агентством України з питань державної служби провів онлайн діалог «Розвиток спроможності державних службовців як передумова успішної Євроінтеграції».

В он-лайн зустрічі взяли  участь директор ННІРО НАУ,  колишній державний службовець, Заслужений працівник освіти України Галина ЛАЗАРЄВА та заступник директора ННІРО НАУ, к.е.н., доцент Людмила ЛАХТІОНОВА.

Європейська інтеграція є складним і комплексним процесом виробничого, політичного, правового та економічного наближення держав. Досвід країн, які пройшли шлях від статусу кандидата до статусу члена ЄС, показує залежність успіху Євроінтеграції від готовності державного управління та державної служби.

Під час заходу обговорили, як підготувати державну службу до викликів євроінтеграції та які заходи вже заплановані Урядом. Досвідом посилення інституційної спроможності поділяться представники Хорватії, Польщі та Латвії.

Взяли участі у діалозі спікери:

- Ольга Стефанішина, Віце-прем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України;

- Олександр Корнієнко, Перший заступник Голови Верховної Ради України;

- Наталя Алюшина, Голова Національного агентства України з питань державної служби;

- Наталія Форсюк, Генеральна директорка Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції;

- Тетяна Ковтун, Виконавча директорка Офісу реформ Кабінету Міністрів України;

- Марек Табор, Голова відділу освіти для керівників Європейського коледжу в Натоліні, Варшава,  Польща;

- Рафал Гікавий, колишній Генеральний директор Офісу Комітету з питань європейської інтеграції Польщі, Польща;

- Тамара Обрадович Мазал, колишня Заступник керівника переговорів, помічник міністра, відповідальна за скринінг та наближення законодавства, Хорватія;

- Есмеральда Балоде-Бурака, викладачка Латвійського університету, Латвія, Представник Коледжу Європи в Натоліні, колишня державний службовець.

Модератор:  Роман Кобець, науковий співробітник Інституту філософії імені Г.С. Сковороди.

Захід проводився Аспен Інститутом Київ спільно з Офісом Віцепремʼєр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та Національним агентством України з питань державної служби в межах проєкту «Доброчесність і врядування», що реалізується за підтримки гранту від National Endowment for Democracy, а також за підтримки проєкту EU4PAR та Офісу реформ КМУ.

В рамках програми відбулися виступи доповідачів і сесія запитань та відповідей.

Людмила ЛАХТІОНОВА наживо в ефірі висловила подяку організаторам, спікерам, модератору за цікаву та корисну зустріч. Наголосила, що всі рекомендації, які були отримані за результатами онлайн-діалогу, будуть впроваджені в роботу з кадровим персоналом ННІРО.  Мета одна, шлях один, спрямованість одна – до Європейської інтеграції. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Нація, яка під час війни піклується про удосконалення професійних навичків, в тому числі на рівні державного апарату управління, приречена на ПЕРЕМОГУ!

Ознайомитися більш детально можна за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=OegPnC-h_Zw

Прочитано 70 разів