ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 29 серпня 2022 11:35

Профорієнтаційні заходи-онлайн НАУ для майбутніх абітурієнтів

У межах профорієнтаційної роботи у вересні-червні 2021-2022 навчального року відбулись інформаційно-профорієнтаційні заходи НАУ, які об’єднали зацікавлених у свідомому виборі конкурентоспроможної майбутньої професії.

Протягом навчального року в масових профорієнтаційних заходах, більшість з яких відбулися онлайн, взяли участь факультети НАУ, Кафедра військової підготовки, Приймальна комісія, коледжі НАУ, Авіакосмічний ліцей ім. І. Сікорського НАУ, учні закладів загальної середньої освіти, професійно-технічної освіти, вихованці закладів позашкільної освіти, студенти закладів вищої освіти та всі бажаючі.

У Всеукраїнських заходах – Дні відкритих дверей, наукові школи, виставки, вебінари, флешмоби, конкурси тощо, взяли участь науково-педагогічні працівники Національного авіаційного університету.  

Профорієнтаційне інформування і консультування старшокласників та студентів коледжів сприяють розвитку професійних інтересів, визначення основних орієнтирів, вихованню особистості, здатної до творчої самореалізації та вибору закладу вищої освіти і спеціальності на все життя.

У час складних випробувань славної Батьківщини, Центр допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту розвитку освіти Національного авіаційного університету створює необхідні умови для вибору майбутнього.

Зичимо всім мирного неба, віри в себе та в світле майбутнє рідної Вітчизни! Бажаємо учням та студентів коледжів зробити правильний вибір! Бажаємо майбутнім абітурієнтам стати студентами Національного авіаційного університету. НАУ – це високий рівень міцних професійних знань!

Запрошуємо подивитися запис заходів за посиланням:

https://www.youtube.com/channel/UCtRGbbZ_v3g1ppUMgD3kLkA

Продовжується героїчний супротив українського народу, щоб дати відсіч та припинити повномасштабну російську збройну агресію! Ми сильні та незламні! Разом переможемо! Тримаємо стрій до великої Перемоги!

Слава Україні! Слава Збройним Силам України! Слава українському народу!

ННІРО НАУ http://iro.nau.edu.ua

 

Прочитано 69 разів