ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

П'ятниця, 12 серпня 2022 10:58

Чому потрібно вивчати математику?

Математику вже за те любити варто,
що вона розум до ладу приводить.
М.В. Ломоносов

Математика як наука успадкована від античності, становить спільну основу для багатьох професій,  і  є частиною нашого повсякденного життя, більше ніж багато хто думає, і дозволяє нам краще зрозуміти навколишній світ. Арифметика, алгебра, комплексні числа та ймовірність – це всі елементи великої дисципліни, якою є математика.

У всіх галузях практичної діяльності людини, навіть у таких традиційно «нематематичних», як управління виробництвом, біологія, медицина, лінгвістика, надійно й ефективно застосовується математика.

Використання цифр можна знайти скрізь, починаючи від кулінарії, закінчуючи медициною та засобами масової інформації.

Який зв’язок між математикою і об’єктивною реальністю? Завдяки чому числа, геометричні фігури та інші математичні поняття можуть відбивати й описувати найрізноманітніші явища навколишньої дійсності, передбачити закономірності їх перебігу?

На всі ці та багато інших запитань людина знайшла відповіді за допомогою математики. Незалежно від того, де і ким людина працюватиме, їй доведеться користуватися математикою.

Видатний педагог В.О. Сухомлинський писав, що «… математика – це насамперед думка, допитлива, що бажає все знати, про все мати уявлення. Математика вчить мислити й разом з тим вселяє віру в безмежні сили людського розуму. Вона виховує волю, характер».

Математика - основа успішної кар’єри, і якщо 10-15 років тому перспективним вважалося вивчення іноземних мов, то зараз вільним володінням кількома мовами нікого не здивуєш. Тепер професійна затребуваність багато в чому залежить від розуміння технологій, вміння мислити, абстрагуватися і здібностей до вирішення нестандартних завдань. Вкрай складно обійтися без знання математики тим, хто хоче працювати в сфері IT.    

Результативні заняття математикою надають впевненості у собі, адже успіхи в ній вимагають завзятості в прагненні розв’язати найскладніші, іноді, на перший погляд, «нерозв’язні» завдання і проблеми.

Поспішай зареєструватися на заняття з математики на підготовчому відділенні  громадян України Національного авіаційного університету і ми допоможемо тобі:

- підтягнути свій рівень знань і вдосконалити навички;

- розширити знання зі шкільних програм;

- заздалегідь підготуватися до складання державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання;

- підвищити свій конкурсний бал для вступу у ЗВО.

Записатись на підготовчі курси можна починаючи з 22 серпня за адресою: 03058, м. Київ, проспект Любомира Гузара, 1, корпус 8а, каб. 606, 308, 708.

Або онлайн за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS5w2v1_mRVjGWc9Ya5R3aeRvfX-w96WJXL6rpDpe6WigtzQ/viewform

Прочитано 64 разів