ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Понеділок, 01 серпня 2022 12:13

Співробітництво Навчально-наукового інституту розвитку освіти НАУ з науковцями Азербайджану, Великобританії та ОАЕ

У 2021 р. вийшов перший номер щоквартального видання Міжнародного науково-аналітичного  журналу «Соціальні дослідження» (ISSN 2788-8789), який видається Центром соціальних досліджень Азербайджану,  м. Баку.

До складу редакційної ради видання входять науковці США, Франції, Малайзії, Туреччини, Китаю, Азербайджану,  Узбекистану, Казахстану та ін. країн світу.

За запрошенням Центру соціальних досліджень до складу редакційної ради  журналу включено Людмилу ЛАХТІОНОВУ, кандидата економічних наук, доцента, заступника директора ННІРО НАУ.

У другому томі першого номеру журналу за 2022 рік вийшла наукова стаття «Democratic Development and New Stage of Modernization of Higher Education in Ukraine» («Демократичний розвиток і новий етап модернізації вищої освіти в Україні») авторів: Людмили ЛАХТІОНОВОЇ, к.е.н., доцента, заступника директора ННІРО НАУ; Галини ЛАЗАРЄВОЇ,  заслуженого працівника освіти України, директора ННІРО НАУ; Мохаммада ДЖАММАЛА, доктора філософії з менеджменту освіти та політики лідерства, відповідального секретаря приймальної комісії Британського університету в Дубаї (ОАЕ).

У статті відображено  ключові результати модернізації  вищої освіти в Україні за 30-річчя незалежності з дотриманням демократичних принципів розвитку супільства в  умовах євроінтеграції та глобалізації цифрового простору. Показано аспекти  дистанційного навчання. Викладено розширення прав органів студентського самоврядування. Розкрито нововведення та результати вступної кампанії до закладів вищої освіти  України  абітурієнтів з тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.  Висвітлено результати опитування, проведені  Фондом «Демократичні ініціативи» спільно з Київським міжнародним інститутом соціології у 2021 році щодо незалежного зовнішнього оцінювання  в умовах пандемії COVID 19 та зниження рівня корупції при вступі до закладів вищої освіти.

Нація, яка навчається в умовах війни, ділиться своїми науковими досягненнями на світовому рівні, посилює міжнародне наукове співробітництво,  приречена на ПЕРЕМОГУ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Прочитано 48 разів