ГОТУЄМОСЯ ДО НМТ

Будь впевненим у своєму результаті на ЗНО, НМТ. Починай наполеглево готуватися вже сьогодні.

НМТ - 2024

Порадник для батьків і слухачів підготовчого відділення НАУ освітнього процесу 2024 року - "Дорожня карта учасника НМТ

ДОРОЖНЯ КАРТА

Конкурсний відбір вступників для здобуття вищої освіти в 2024 році відбудеться за результатами національного

Профорієнтаційні

Успішна профорієнтація молоді  - усвідомлений вибір професії як запорука життєвого успіху. Мета проведення заходів -

Субота, 16 липня 2022 19:47

Навчально-науковий інститут розвитку освіти НАУ прийняв участь у IFRSForum Ukraine - 2022 «На шляху до Перемоги та сталого розвитку». День перший – 12.07.2022

12.07.22 стартував марафон IFRSForum Ukraine - 2022 «On the way to Victory and sustainable development» / «На шляху до Перемоги та сталого розвитку»!

Мета Форуму - привернути увагу всіх, хто займається освітніми та економічними питаннями, до актуальних проблем сьогодення: МСФЗ, МСА з фокусом на сталість та воєнний стан в Україні, соціальну відповідальність та застосування інформаційних технологій.

Відкрили форум:

- Петро КРИЧУН, Президент ФПБАУ;

- Тетяна КАМЕНСЬКА, Голова РАПУ.

З вітальними словами виступили:

- Джон ХУПЕР, керівник команди експертів проекту Європейського Союзу; керівник команди проекту «EU-FAAR «Implementation of EU Practices for Accounting, Financial Reporting and Audit in Ukraine»;

- Наталія КОНОВАЛЕНКО, координаторка проектів World Bank в Україні;

- Богдан ЛУКАСЕВИЧ, головний бухгалтер - директор Департаменту бухгалтерського обліку Національного банку України;

- Віталій БЕЗКРОВНИЙ, начальник управління з питань функціонування центру збору фінансової звітності у форматі ХBRL, НКЦПФР.

Перший день роботи Форуму було присвячено питанням  підготовки сучасних професіоналів, готових до майбутнього.  У доповідях спікерів Вікторії  ВОЛОТОВСЬКОЇ, менеджера з бізнес відносин АССА Польщі, України та країн Балтії, та Світлани ЗУБІЛЕВИЧ, професора, к.е.н., керівника Комітету ФПБАУ з питань професійного навчання та сертифікації, були розкриті важливі  питання щодо організації та підготовки фахівців-професіоналів високої якості в умовах режиму воєнного стану в Україні з орієнтацією на міжнародний досвід країн ЄС та інших передових держав світу.

Заступник директора  ННІРО НАУ Людмила ЛАХТІОНОВА подякувала  за змістовні доповіді, можливість взяти участь в обговорені важливих питань підготовки професіоналів під час воєнного стану, готових до майбутнього.

Країна, яка навчається і намагається підвищити якість підготовки фахівців-професіоналів, готових до майбутнього, приречена на ПЕРЕМОГУ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Прочитано 54 разів